Masterprogram i Teknologistudier i Moldavien

Se masterprogram i Teknologistudier i Moldavien 2018

Teknologistudier

En mästare 's examen är en forskarutbildning akademiska examen. Man måste redan ha en grundexamen att ansöka om en master 's program. De flesta master 's utbildningsprogram skulle kräver studenterna att slutföra en master ' s avhandling eller uppsats.

De som är intresserade av att utveckla produkter och arbeta med nya processer kan överväga att ta en avancerad examen i teknik. Detta program ger människor möjlighet att kombinera vetenskap och teknik på ett praktiskt och innovativt sätt. En masterexamen i teknik, till exempel, ger möjlighet att arbeta i flera teknikrelaterade branscher.

Det finns flera statliga och privata institutioner för högre utbildning i Moldavien och ett växande antal studenter. Beläget vid korsningen av flera kulturer, är Moldavien en idealisk plats för studenter som hoppas att öka deras medvetenhet om kulturella skillnader och flyt i en av de romanska språken.  

De mest populära masterprogrammen i Teknologistudier i Moldavien 2018

Läs Mer

Magister I Informations-och Kommunikationssäkerhet

Free International University of Moldova
Campusstudier Heltid 3 terminer September 2018 Moldavien Chisinau

Den kandidat av det föreslagna programmet kan bedriva sin yrkesverksamhet i nationella och internationella organisationer och företag inom området informationsteknik som en analytiker av informationssystem, designer av informationssystem [+]

Masterprogram i informations-och kommunikationssäkerhet

Programmet förverkligas i samarbete med underrättelse-och säkerhetstjänsten i Moldavien.

Kurser: Nätverk Operativsystem och Internetprotokoll, Computer Network Security, Säkerhet i trådlösa och mobila enheter, elektronisk dokument säkerhet, standarder och förordningar om informationssäkerhet, skydd kryptografiska protokoll, Databaser Säkerhet, Multimedia Säkerhet, etc.

Den kandidat av det föreslagna programmet kan bedriva sin yrkesverksamhet i nationella och internationella organisationer och företag inom området informationsteknik som en analytiker av informationssystem, designer av informationssystem, administratör av informationsnätverk, lärare i informationssäkerhet. Målet med detta program är att förbereda specialister av hög kompetens inom området informationssäkerhet, som har möjlighet att utveckla, implementera och administrera säkerhetspolitik i överensstämmelse med standarder och föreskrifter för informationssamhället. ... [-]