Masterprogram i Teknologistudier i Moldavien

Se masterprogram i Teknologistudier i Moldavien 2018/2019

Teknologistudier

En mästare 's examen är en forskarutbildning akademiska examen. Man måste redan ha en grundexamen att ansöka om en master 's program. De flesta master 's utbildningsprogram skulle kräver studenterna att slutföra en master ' s avhandling eller uppsats.

De som är intresserade av att utveckla produkter och arbeta med nya processer kan överväga att ta en avancerad examen i teknik. Detta program ger människor möjlighet att kombinera vetenskap och teknik på ett praktiskt och innovativt sätt. En masterexamen i teknik, till exempel, ger möjlighet att arbeta i flera teknikrelaterade branscher.

Det finns flera statliga och privata institutioner för högre utbildning i Moldavien och ett växande antal studenter. Beläget vid korsningen av flera kulturer, är Moldavien en idealisk plats för studenter som hoppas att öka deras medvetenhet om kulturella skillnader och flyt i en av de romanska språken.  

De mest populära masterprogrammen i Teknologistudier i Moldavien 2018/2019

Läs Mer
För tillfället finns det inga program att visa för Magisterexamen Teknologistudier Moldavien.  Testa vår kategori Magisterexamen istället.

Sök efter liknande program här