Masterprogram i Teknologistudier i Nya Zeeland

Se masterprogram i Teknologistudier i Nya Zeeland 2018/2019

Teknologistudier

En masterexamen är den första högre examen man kan ta efter att man tagit en kandidatexamen. Att ta en masterexamen tar vanligtvis två år när man studerar på heltid, vilket i det amerikanska systemet motsvarar 36 till 54 studiepoäng.  

Även om teknologi kan verka vara något som uppstått i senare tid har vi människor faktiskt använt teknologi helt sedan vi började skapa verktyg med utgångspunkt i naturresurser. Till exempel kan förståelsen för eld och hur den kunde användas i förhistorisk matlagning betraktas som en del av den teknologiska utvecklingen.

Nya Zeeland är ett land med fantastiska och varierande natur. Kiwi är inte bara en av de nationella symbolerna - de andra är silver ormbunke blad och Koru - men också namnet nyzeeländare brukar kalla sig. Utomeuropeiska studenter kommer att behöva betala hela kursavgifter och sina egna levnadskostnader under studietiden på en Nya Zeeland institution.

De mest populära masterprogrammen i Teknologistudier i Nya Zeeland 2018/2019

Läs Mer

Master of Information Technology

The University of Waikato
Campusstudier Heltid 12 - 18 månader July 2019 Nya Zeeland Hamilton Tauranga + 1 fler

The Master of Information Technology vid University of Waikato flyttar dig bortom teoretiska fram till övervakad projektbaserat lärande och på arbetsplatsen erfarenhet med en industripartner. [+]

Master of Information Technology

The Master of Information Technology vid University of Waikato flyttar dig bortom teoretiska fram till övervakad projektbaserat lärande och på arbetsplatsen erfarenhet med en industripartner.

Kursens huvudsakliga funktion är branschen praktik (FMCS596) papper som ger dig branscherfarenhet för en hel termin. Som praktikant kommer du att mentor och stöd av din arbetsgivare och University handledare, som du arbetar på en verklig problem i en bransch laget inställning.

Den MInfoTech utvecklades som en del av Auckland ICT Graduate School, Ett gemensamt initiativ mellan University of Waikato och University of Auckland, att utveckla bransch klar IKT-experter. Syftet med programmet är att möta den explosiva efterfrågan på högutbildad nätverk och data proffs, kodare, systemarkitekter, webbutvecklare och andra arbets klar IT-proffs. Teknik är den snabbast växande sektorn i Nya Zeeland och med en $ 1,3 biljoner förväntade tillväxten i den globala IKT-branschen 2013-2020, den MInfoTech förbereder dig att göra det mesta av de stora möjligheter som finns i den här branschen.... [-]


Master of Cyber ​​Security

The University of Waikato
Campusstudier Heltid 12 - 18 månader July 2019 Nya Zeeland Hamilton Tauranga + 1 fler

Studerar för Master of Cyber ​​Security tillåter dig att utveckla de kunskaper du behöver för att bli en specialist inom detta område. Det finns en ökande internationell efterfrågan på utbildad personal it-säkerhet, och akademiker i detta program att möta den nyzeeländska regeringens Cyber ​​Security Strategy. Detta magisterexamen är den första i sitt slag som erbjuds i Nya Zeeland. [+]

Master of Cyber ​​Security

Studerar för Master of Cyber ​​Security tillåter dig att utveckla de kunskaper du behöver för att bli en specialist inom detta område. Det finns en ökande internationell efterfrågan på utbildad personal it-säkerhet, och akademiker i detta program att möta den nyzeeländska regeringens Cyber ​​Security Strategy. Detta magisterexamen är den första i sitt slag som erbjuds i Nya Zeeland.

När du arbetar mot din Master of Cyber ​​Security (MCS), kommer du att utveckla en grundlig förståelse för de tekniska, juridiska, politiska och förvaltningsmässiga aspekter av it-säkerhet. Du får lära dig om molnteknik och datorinfrastruktur computing, liksom lagen om it-säkerhet.... [-]


Master i datavetenskap

Victoria University of Wellington
Campusstudier Heltid Deltid 12 - 24 månader March 2019 Nya Zeeland Wellington + 1 fler

Förbättra din karriär med en Master of Computer Science (MCompSc). Detta flexibla kursarbete och projektbaserade program kommer att leda dig i framkant av innovation i en snabbt utvecklande bransch [+]

Översikt

Förbättra din karriär med en Master of Computer Science (MCompSc). Detta flexibla kursarbete och projektbaserade program kommer att leda dig i framkant av innovation i en snabbt utvecklande bransch.

Få specialkunskaper i datavetenskapsteorier, metoder och strategi, och bygga på dina färdigheter inom datarkitektur, konstruktion, teknik och design.

Undersök nätverk, programvara, verktyg och paket och lär dig mer om en rad programmeringsspråk och datorbaserade system. Studera ny teknik och utforska koncept som kommer att ligga till grund för framtida innovationer.

Du kan välja att fokusera på datavetenskapskurser eller på nätverksingenjör eller programvaruteknik. Eller välj en bred kombination av alla tre som passar dina intressen och karriärmål.... [-]