Masterprogram i Teknologistudier i Oman

Se masterprogram i Teknologistudier i Oman 2018/2019

Teknologistudier

För att framgångsrikt uppnå en Masters examen, måste du skaffa ett antal krediter genom att skicka enskilda moduler. Mest lärde Masters kommer att ha ett antal centrala moduler som du måste ta och klara för att erhålla examen. Bedömningen av forsknings Masters är nästan alltid helt av en enda avhandling modul eller projekt.

Något av det bästa med teknologi är att när den så att säga är inbäddad i maskiner och apparater behöver användaren för det mesta inte förstå detaljerna i hur tekniken fungerar. Till exempel behöver inte vanliga datoranvändare förstå mekaniken i hårddisken för att kunna dra nytta av en dator.

Oman, kallas officiellt Sultanatet Oman är en arabisk stat i sydvästra Asien på den sydöstra kusten av den arabiska halvön. Den har ett strategiskt viktigt läge vid mynningen av Persiska viken.

De mest populära masterprogrammen i Teknologistudier i Oman 2018/2019

Läs Mer

Magister i datortillämpningar

Hindustan University
Campusstudier Heltid 3 år July 2019 Oman Muscat

Programmet är utformat för att utbilda studenterna att bli professionella programmerare. Kursen syftar till att utveckla kunskaper och färdigheter inom alla områden av datorprogram. Kursen syftar till att tillgodose det ökande behovet av programmerare lämpliga att presentera IT scenario. [+]

Programmet är utformat för att utbilda studenterna att bli professionella programmerare. Kursen syftar till att utveckla kunskaper och färdigheter inom alla områden av datorprogram. Kursen syftar till att tillgodose det ökande behovet av programmerare lämpliga att presentera IT scenario.

Framträdande dragen Läroplanen är välbalanserad med exponering för teoretiska och praktiska aspekter av branschpraxis. Studenterna undervisas genom en kombination av föreläsningar, övningar och laborationer. Utövande ingenjörer är kallade att ge föreläsningar om ett brett spektrum av ämnen i alla skeden av kursen. Besök arrangeras regelbundet till olika industrier till förmån för studenterna. Förutom att ge up-to-date teknisk kompetens genom väl kvalificerad personal är vänlig och stödjande miljö som föreskrivs för studenterna. ... [-]