Masterprogram i Teknologistudier på Sri Lanka

Se masterprogram i Teknologistudier på Sri Lanka 2019

Teknologistudier

En masterexamen får man när man har avslutat studier på avancerad nivå inom ett specifikt ämnesområde där man har visat prov på en hög kunskapsnivå.

Något av det bästa med teknologi är att när den så att säga är inbäddad i maskiner och apparater behöver användaren för det mesta inte förstå detaljerna i hur tekniken fungerar. Till exempel behöver inte vanliga datoranvändare förstå mekaniken i hårddisken för att kunna dra nytta av en dator.

Även om det finns många möjligheter till högre utbildning i Sri Lanka, en hel del av invånarna väljer att inte delta i dessa institutioner. Även internationella påtryckningar har bidragit till en del i utvecklingen, är universitetsförslag ofta mötte motstånd från lokalbefolkningen.

De mest populära masterprogrammen i Teknologistudier på Sri Lanka 2019

Läs Mer

Magister i datortillämpningar

Hindustan University
Campusstudier Heltid 3 år July 2019 Sri Lanka Colombo

Programmet är utformat för att utbilda studenterna att bli professionella programmerare. Kursen syftar till att utveckla kunskaper och färdigheter inom alla områden av datorprogram. Kursen syftar till att tillgodose det ökande behovet av programmerare lämpliga att presentera IT scenario. [+]

Programmet är utformat för att utbilda studenterna att bli professionella programmerare. Kursen syftar till att utveckla kunskaper och färdigheter inom alla områden av datorprogram. Kursen syftar till att tillgodose det ökande behovet av programmerare lämpliga att presentera IT scenario.

Framträdande dragen Läroplanen är välbalanserad med exponering för teoretiska och praktiska aspekter av branschpraxis. Studenterna undervisas genom en kombination av föreläsningar, övningar och laborationer. Utövande ingenjörer är kallade att ge föreläsningar om ett brett spektrum av ämnen i alla skeden av kursen. Besök arrangeras regelbundet till olika industrier till förmån för studenterna. Förutom att ge up-to-date teknisk kompetens genom väl kvalificerad personal är vänlig och stödjande miljö som föreskrivs för studenterna. ... [-]