Masterprogram i Teknologistudier i Thailand

Se masterprogram i Teknologistudier i Thailand 2018/2019

Teknologistudier

En mästare 's examen är en forskarutbildning akademiska examen. Man måste redan ha en grundexamen att ansöka om en master 's program. De flesta master 's utbildningsprogram skulle kräver studenterna att slutföra en master ' s avhandling eller uppsats.

Något av det bästa med teknologi är att när den så att säga är inbäddad i maskiner och apparater behöver användaren för det mesta inte förstå detaljerna i hur tekniken fungerar. Till exempel behöver inte vanliga datoranvändare förstå mekaniken i hårddisken för att kunna dra nytta av en dator.

Thailand, officiellt Konungariket Thailand, tidigare känd som Siam, är ett land som ligger i centrum av Indokina halvön i Sydostasien. Thailand 's stränder och öar lockar miljontals besökare varje år från hela världen. Vem som helst med en fyraårig examen kan få anställning som engelsklärare i Thailand.

De mest populära masterprogrammen i Teknologistudier i Thailand 2018/2019

Läs Mer

master i massa-och pappersteknik (ppt)

Asian Institute of Technology School of Environment, Resources and Development (SERD)
Campusstudier Heltid 4 terminer June 2019 Thailand Rangsit

På grund av effekterna av globaliseringen och betydelsen av tekniken expansionen blev det nödvändigt att förbereda studenterna för massa-och pappersteknik [+]

Master i Pulp and Paper Technology (PPT)

&nbsp

På grund av effekterna av globaliseringen och betydelsen av tekniken expansionen blev det nödvändigt att förbereda studenterna för massa-och pappersindustrin teknik i Sydostasien (SMB)-regionen. Detta är särskilt viktigt på grund av den starka närvaron av massa-och pappersindustrin i denna region. Finlands regering möttes generöst detta behov resulterar i etableringen 1996 av Pulp and Paper Technology Program (PPT) på den prestigefyllda AIT. PPT Programmet erbjuder akademiska och yrkesmässiga kursplaner med massa, papper, bio torkning och bio inriktningar raffinering för kandidater med vetenskap och teknik bakgrunder inom tvärvetenskaplig forskning och utbildning miljö AIT.PPT-programmet tillsammans med fortsatt utveckling naturligtvis gynnar industrin och i samarbete med nordamerikanska och europeiska forsknings-och utbildningscentra syftar att kanalisera information om relevanta globala akademiska prestationer i havet massa och papper samt närstående industrier. Dessa industrier får alltså innovativa sätt att konkurrera framgångsrikt på den globala marknaden. PPT program SERD ger studenterna omfattande förståelse för massa-och pappersindustrin, dess processer enhet, miljöaspekter och hållbarhet processer och produkter. PTT erbjuder två master 's examen alternativ och åtta program certifikat med särskilt fokus på kärnområdena massa och pappersteknik. ... [-]