Masterprogram i Teknologistudier i Thailand

Se masterprogram i Teknologistudier i Thailand 2019

Teknologistudier

En magisterexamen är en akademisk examen för personer som framgångsrikt beteckna en högre nivå av expertis. Det finns två huvudtyper av Masters - undervisade och forskning.

De som är intresserade av att utveckla produkter och arbeta med nya processer kan överväga att ta en avancerad examen i teknik. Detta program ger människor möjlighet att kombinera vetenskap och teknik på ett praktiskt och innovativt sätt. En masterexamen i teknik, till exempel, ger möjlighet att arbeta i flera teknikrelaterade branscher.

Thailand (ประเทศไทย), officiellt Konungariket Thailand (ราช อาณาจักร ไทย) är ett land i Sydostasien med kusterna på Andamansjön och Gulf of Thailand. Huvudstaden Bangkok är i början av många besökare 'resvägar, och samtidigt en modern stad, den har ett rikt kulturarv.

De mest populära masterprogrammen i Teknologistudier i Thailand 2019

Läs Mer

master i massa-och pappersteknik (ppt)

Asian Institute of Technology School of Environment, Resources and Development (SERD)
Campusstudier Heltid 4 terminer June 2019 Thailand Rangsit

På grund av effekterna av globaliseringen och betydelsen av tekniken expansionen blev det nödvändigt att förbereda studenterna för massa-och pappersteknik [+]

Master i Pulp and Paper Technology (PPT)

&nbsp

På grund av effekterna av globaliseringen och betydelsen av tekniken expansionen blev det nödvändigt att förbereda studenterna för massa-och pappersindustrin teknik i Sydostasien (SMB)-regionen. Detta är särskilt viktigt på grund av den starka närvaron av massa-och pappersindustrin i denna region. Finlands regering möttes generöst detta behov resulterar i etableringen 1996 av Pulp and Paper Technology Program (PPT) på den prestigefyllda AIT. PPT Programmet erbjuder akademiska och yrkesmässiga kursplaner med massa, papper, bio torkning och bio inriktningar raffinering för kandidater med vetenskap och teknik bakgrunder inom tvärvetenskaplig forskning och utbildning miljö AIT.PPT-programmet tillsammans med fortsatt utveckling naturligtvis gynnar industrin och i samarbete med nordamerikanska och europeiska forsknings-och utbildningscentra syftar att kanalisera information om relevanta globala akademiska prestationer i havet massa och papper samt närstående industrier. Dessa industrier får alltså innovativa sätt att konkurrera framgångsrikt på den globala marknaden. PPT program SERD ger studenterna omfattande förståelse för massa-och pappersindustrin, dess processer enhet, miljöaspekter och hållbarhet processer och produkter. PTT erbjuder två master 's examen alternativ och åtta program certifikat med särskilt fokus på kärnområdena massa och pappersteknik. ... [-]