MASTERSTUDIES.SE

Se de 101 Bästa masterprogrammen i Tjeckien 2019/2020

Tjeckien har en lång historia av utbildning och många högkvalitativa akademiska program. Universiteten i Tjeckien har utmärkt rykte och håller utbildning i högt. Bortsett från detta, studerande välja Tjeckien som resmål för studien på grund av den låga levnadskostnader, den rika historia och kultur, möjligheter till resor i hela Europa, spännande städer och vackra landskap. En Master i Tjeckien kan hjälpa dig på din väg till några spännande karriärmöjligheter.

Det finns en rad olika alternativ för en Master i Tjeckien för internationella studenter. Några av de mer populära Master i Tjeckien forskarutbildning är i disciplinerna statsvetenskap, europeiska studier, ekonomi, finans, näringsliv och förvaltning. Program längder och kraven varierar för Master i Tjeckien grader beroende på heltid, deltid eller online studier.

Läs mer om Master i Tjeckien program nedan.Ta nästa steg idag!

sökresultat funna Filter

Master of English Philology

University of Ostrava
Campusstudier Heltid 2 - 4 år September 2020 Tjeckien Ostrava

Programmets mål är att producera akademiker som är specialister i engelsk filologi - kunniga användare av engelska (C2 i den gemensamma europeiska referensramen för språkfrågor) med en gedigen kunskap om engelsk språkvetenskap och en djup kunskap om litteratur och kultur i engelska talande länder som är medvetna om den professionella litteraturen inom dessa områden och andra informationsresurser.

Master i företagsekonomi och ledning

Silesian University - School Of Business Administration
Campusstudier Heltid 2 år Kontakt Skolan Tjeckien Karvina

En magisterexamen i företagsekonomi och förvaltning är ett allt viktigare verktyg i en global ekonomi. Tack vare dess tvärvetenskapliga tillvägagångssätt kommer det att ge dig en gedigen bakgrund i avancerad företagsekonomi och ledning och göra det möjligt för dig att uppgradera dina färdigheter i tillämpad samtida ledteknik kombinerat med kunskap om internationella entreprenörsaktiviteter representerade av ett antal föreläsade discipliner inom fyra specialiseringar Marknadsföring och handel, entreprenörskap, företagsekonomi och redovisning och skatter, för en karriär inom näringsliv och entreprenörskap sfär.

Magister i informationshantering

University of Hradec Králové, Faculty of Informatics and Management
Campusstudier Heltid 2 - 2 år Kontakt Skolan Tjeckien Hradec Kralove

Den magisterexamen i Information Management utvecklar kompetens som krävs inom förvaltningen vetenskap, informations- och kunskapsteknik, liksom i metoder för att samla in, strukturera och utvärdera stora mängder data. Det ger också en stark bakgrund i intresse disciplinerna ledande psykologi och ekonomi.

Magisterexamen i filosofi

University of Hradec Králové, Philosophical Faculty
Campusstudier Heltid 2 år Kontakt Skolan Tjeckien Hradec Kralove

Detta program syftar till att förbereda kvalificerade specialister inom området för samtida filosofi med fokus på filosofi i samhällsvetenskapen. Filosofin är inte tänkt som en isolerad disciplin, men som en disciplin i dialog med de samhällsvetenskapliga resultaten (och vissa naturvetenskap), särskilt sociologi, kulturell och social antropologi, statsvetenskap, kognitiv vetenskap etc. Studenterna är välinriktade i internationella filosofiska diskussioner och kommer att förstå den internationella utvecklingen av filosofiska frågor. Den filosofiska fakultetens styrka ligger i kärnområdena analytisk filosofi, i synnerhet mentalitetsfilosofin och språkfilosofin.

Master of Psychology

University of New York in Prague (UNYP)
Campusstudier Heltid 2 år September 2020 Tjeckien prag

University of New York i Prag är mycket stolt över att tillkännage sin första examen som har ackrediterats av det tjeckiska ministeriet för utbildning, ungdom och idrott. Studenter som uppnår den tjeckiska magisterexamen i psykologi har rätt att använda titeln Mgr. En magisterexamen i psykologi är en viktig grund för yrken inom alla områden inom psykologi, från kliniskt arbete till akademisk forskning. Studenter i forskarpsykologiprogrammet vid University of New York i Prag kommer att förberedas grundligt på både teoretisk och praktisk nivå.

Master i systemteknik och informatik

Mendel University in Brno
Campusstudier Heltid 2 år September 2020 Tjeckien Brno-sever

Kandidater från detta program är kvalificerade för att arbeta i företag inriktade på utveckling, inköp och försäljning av informationssystem och informationsteknologi.

Master i ekologi

University of South Bohemia – Faculty of Science
Campusstudier Heltid 2 år Februari 2020 Tjeckien Ceske Budejovice

Programmet utökar en framgångsrik kvantitativ ekologimodul ledd av prof. Jan Lepš, som körs sedan 2011.

Master i elektronik och informationsteknologi

University Of West Bohemia - Faculty of Electrical Engineering
Campusstudier Heltid 2 år September 2020 Tjeckien Pilsen 3

Studiet möjliggör för doktoranden att bredda sin kunskap om elektronik och informationsteknologi och vidare fördjupa den i den valda specialiseringen. Tack vare den förvärvade omfattande kunskapen kommer kandidaten att vara redo att lösa komplexa tekniska problem, som ger ny teknik, nya krav på teknisk nivå och specifikationer för elektroniska och kommunikationssystem i företaget. Kandidater ska förvärva kunskap inom design, utveckling, implementering och diagnostik av elektroniska, informations- och kommunikationssystem.

Master i naturresurser och ekologisk teknik

Czech University Of Life Sciences Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources
Campusstudier Heltid 2 år September 2020 Tjeckien prag

Naturresurshantering och ekologisk teknik (NARMEE) är ett nytt gemensamt examensprogram efter dubbelstudiet i Naturresurser och Miljö (NRE) som framgångsrikt har lästs i samarbete med BOKU Vienna.

Master i textilteknik, nonwoven och nanomaterial

Technical University of Liberec
Campusstudier Heltid 2 år Kontakt Skolan Tjeckien Liberec

Kandidater från detta program har goda kunskaper i allmänna naturvetenskapliga discipliner och särskilt goda grundvalar för grundläggande analytiska och testmetoder. Denna kunskap gör det möjligt för dem att prova nya nonwoven och nanomaterial för ett brett spektrum av applikationer.

Master i teknik för energimaterial

University of Pardubice
Campusstudier Heltid 2 år September 2020 Tjeckien Pardubice II

Detta är en unik gren av studier som inte finns någon annanstans än vid University of Pardubice , belägen i en stad vars historia med explosiv produktion går tillbaka nästan ett sekel. Kandidater kommer att bli experter på sprängämnen och annat energiskt material främst genom praktik i laboratorier och även genom att få teoretisk kunskap i föreläsningar.

Magister i engelsk filologi

Palacky University
Campusstudier Heltid 2 år Kontakt Skolan Tjeckien Olomouc

Den tvååriga utbildningen omfattar studier av litteraturen (t.ex. samtida amerikansk litteratur, forn- och medel engelsk litteratur) och lingvistik (t.ex. Syntax, textanalys och pragmatik, Stylistics historisk grammatik, engelska dialekter).

Master i ekonomisk dataanalys

University of Economics Prague - Faculty of Informatics and Statistics
Campusstudier Heltid 2 år September 2020 Tjeckien prag

Syftet med detta masterprogram är att ge studenter kunskap och förmågor inom området ekonomisk dataanalys. Detta omfattar många ämnen relaterade till datainsamling, databehandling, informationsspridning och kommunikation, dataanalys inklusive avancerad statistisk och ekonometrisk modellering och även arbeta med specialiserad statistisk abd ekonometrisk programvara.

Master i internationella relationer och europeiska studier

Metropolitan University Prague
Campusstudier Heltid 2 år Kontakt Skolan Tjeckien prag

Två års forskarutbildning som utvecklar och fördjupar de kunskaper som förvärvats i tidigare studier. Tidigare studier inom samma område är inte ett krav.

Magister i ekonomi och ledning

Brno University of Technology
Campusstudier Heltid 2 år September 2020 Tjeckien Brno

Det europeiska affärs- och finansprogrammet bygger på ekonomiska teorier som utbildas på magisterexamen vid olika högskolor och fokuserar på yrkesutbildare inom entreprenörskap, näringsliv och ekonomi, särskilt inom EU-miljön.