MASTERSTUDIES.SE

Hitta masterprogram i Turism och värdskap på deltid i Louisiana, Amerikas förenta stater 2019

En masterexamen är ett bevis på slutförda studier på hög nivå där man som student både utökar sin kunskap inom ett visst område och främjar sin framtida karriär. De flesta masterexamina utfärdas av statliga eller privata universitet.

Syftet med Master i Tourism and Hospitality är att ta fram avancerade yrkesverksamma inom områdena turism, gästfrihet och ledning. Du kommer att lära dig att utvärdera och svara på de stora frågorna för förvaltningen av turism-och besöksnäringen organisationer.

USA är fortfarande världens mest populära destinationen för internationella studenter. Universitet i USA dominerar världsrankingen och landet erbjuder även ett brett utbud av spännande studie platser. State University är delvis subventioneras av statliga myndigheter, och kan ha många campus spridda runt om i staten, med hundratusentals studenter.

Be om information Masterexamina i Turism och värdskap på deltid i Louisiana i USA 2019

1 Resultat i Turism och värdskap, Louisiana Filter

Magisterexamen i gästfrihet och turism förvaltning

University of New Orleans Lester E. Kabacoff School Of Hotel, Restaurant And Tourism Administration
Campusstudier Heltid Deltid 18 månader September 2019 Amerikas förenta stater New Orleans + 1 fler

Turismen är världens största industri och fram till år 2011 kommer att sysselsätta över 260 miljoner människor världen över. Många människor är omedvetna om att bortom frontlinjen anställda som vi alla ser det finns en kader av mycket sofistikerad