MASTERSTUDIES.SE

Se 27 masterprogram i Turism på deltid

En masterexamen utfärdas när studenten har slutfört ett studieprogram på masternivå. För att ta en masterexamen måste man vanligtvis ta 12 till 18 kurser på högskolenivå, samt skriva en uppsats.

En utbildning i turism kan lära dig det du behöver för att arbeta i turistnäringen. Studenter lär sig om turism som affärsverksamhet och hur man på ett effektivt sätt planerar bra resor. Andra ämnen man ser närmare på kan vara kulturturism, eventorganisation, hållbar turism och marknadsföringsstrategier.  

Masterprogram i Turism på deltid

27 Resultat i Turism Filter

Master of Management (MAM) inom hållbar turism

Sustainability Management School
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2019 Schweiz Gland Switzerland Online + 2 fler

Konstruerad för alla yrkesverksamma inom företag, ideella organisationer och statliga myndigheter som kräver kunskap och praktik om hållbarhet.

Master i Hospitality Business Administration

BBI Luxembourg
Internet Kombinerat online och på campus Heltid Deltid 12 månader Oktober 2019 Luxemburg Wiltz + 2 fler

Programmet som erbjuds av BBI Luxembourg genom ett strategiskt partnerskap med EBU Luxemburg är utvecklat för att möta och förutse de ökande kraven från studenter som vill utföra en verkställande karriär inom gästfrihet och turism.

Master i turism ledning

Rome Business School
Campusstudier Internet Kombinerat online och på campus Deltid 1 år Oktober 2019 Italien Rome Italy Online + 3 fler

Med studenter från mer än 140 länder runt om i världen är Rome Business School Master i Tourism Management det perfekta valet för yrkesverksamma som söker ett världsklassprogram för att starta eller konsolidera en framgångsrik karriär inom den internationella turistsektorn.

Master i affärshändelser och turism (MICE) - Semi Presencial och Online

ESODE Business School
Campusstudier Internet Deltid 9 - 12 månader Januari 2020 Spanien Madrid + 1 fler

Skaffar en omfattande vision om branschhändelser och företagsturism, utökande kunskap och direktkontakt med MICE-sektorn.

Msc företagsekonomi inom turism

University Of Applied Sciences HTW Chur
Campusstudier Heltid Deltid 3 - 8 terminer Kontakt Skolan Schweiz Chur + 1 fler

Master of Business Administration Major turism ger dig möjlighet att få allmän kunskap i företagsekonomi samt praktiska utbildningsmöjligheter inom turism.

Executive Master i hantering av affärsturism och evenemang

HTSI School of Tourism and Hospitality Management Sant Ignasi
Campusstudier Deltid 8 månader September 2019 Spanien Barcelona

Den Executive Master i Event och affärsturism * fakulteten för turism och Hotel Management Sant Ignasi ger fördjupad kunskap om branschen händelser utökar dina kunskaper om strategisk ledning och marknadsföring, och stärker din ledarförmåga dig att bli en av ledarna för turistnäringen och internationella evenemang.

Master of Tourism Management

Victoria University of Wellington
Campusstudier Heltid Deltid 12 - 24 månader Mars 2020 Nya Zeeland Wellington + 1 fler

Turism spelar en viktig roll i ekonomierna i många länder, inklusive Nya Zeeland. Studera för din magisterexamen i en av världens ledande turistmål.

Magisterexamen i Tourism Management

Up Level School of Management
Campusstudier Deltid 128 - 128 timmar November 2019 Italien Naples Rome Milan + 2 fler

Denna Master är en av de turist utbildningar med särskild kompetens inom turismen att bli yrkesverksamma inom turistnäringen. Du kommer att arbeta som chef för resebyråer och researrangörer Expert marknadsföring och kommunikation för turism, turism Promotion Manager Technical Director of Travel Agency, Tour Guide. Ingen annan Master i turism förbereder dig också till arbetslivet!

Master i innovation och turism marknadsföring online

UCAM Universidad Católica San Antonio de Murcia
Internet Deltid 1 år September 2019 Spanien Murcia Spain Online + 1 fler

Mästaren i Innovation and Tourism Marketing Online Course är avsedd för personer som har samma passion för den kultur av innovation, teknik och marknadsföring som tillämpas i turismorganisationer som en traditionell student.

Master i turism och rekreation

Vistula University
Campusstudier Heltid Deltid 4 terminer Oktober 2019 Polen Warsaw + 1 fler

Studera turism och rekreation på masternivå, ger dig kunskap om ledning inom turism och gör att du kan vidareutveckla de färdigheter som du har fått på kandidatnivå. Du kommer att lära dig att självständigt och professionellt driva en resebyrå, turistort eller livsmedelsföretag och organisera premium affärshändelser.

Magister i e-turism och intäktshantering

INSA Business, Marketing & Communication School
Campusstudier Deltid 1 år Kontakt Skolan Spanien Barcelona Schweiz Lucerne + 2 fler

Den magisterexamen i e-turism och Revenue Management ger kunskap i digitala verktyg och sociala nätverk som gör det möjligt att öppna ett brett utbud av marknadsföringsaktiviteter och försäljning. Också specialiserad utbildning som optimerar resurser och intäkter i en mycket konkurrensutsatt bransch.

Master i organisation av evenemang, protokoll och företagsturism (MICE) (Deltid) - Barcelona

The Ostelea - School of Tourism and Hospitality International
Campusstudier Deltid 1 år Kontakt Skolan Spanien Barcelona Madrid + 1 fler

Mästaren i Osteleas organisation av evenemang, protokoll och affärsturism syftar till att utbilda yrkesverksamma och chefer för att leda affärsprojekt som är inriktade på planering och hantering av olika typer av händelser (särskilt åtgärder av möten, incitament, konferenser och konferenser Utställningar såväl som kongresser och kongresser, yrkesmässor) dominerar begreppen protokoll och kommunikationsstrategier och PR och genererar turismutveckling inriktade på segmentet kvalitetskommunikationsturism.

Online Master i digital marknadsföring och e-handel Tourist

Euroaula Barcelona
Internet Deltid 9 månader Oktober 2019 Spanien Barcelona

Mästaren i digital marknadsföring och e-handel Tourist är ett program som syftar till att utbilda yrkesverksamma att kunna hantera konkurrens miljöer och den ökande globaliseringen av marknader som tillhandahåller ny teknik. Denna nya tekniska miljön kännetecknas av att öka konkurrenskraften, minska livscykler av produkter och öppnandet av nya möjligheter.

Master i organisation av evenemang, protokoll och företagsturism (MICE) (Barcelona / Deltid)

OSTELEA - Escuela de Turismo
Campusstudier Deltid Kontakt Skolan Spanien Barcelona Madrid

Mästaren i organisationen av evenemang, protokoll och affärsturism i Ostelea syftar till att utbilda proffs och chefer att leda affärsprojekt inriktade på planering och hantering av olika typer av händelser (speciellt åtgärder av möten, incitament, konferenser och utställningar samt kongresser och kongresser, yrkesmässor) dominerar begreppen protokoll- och kommunikationsstrategier och PR och genererar turismutveckling inriktade på segmentet kvalitetskompetenturism.

Online mästare i turism och gästfrihet ledning

GBSB Global Business School - Online programs
Internet Heltid Deltid 9 - 12 månader Öppen antagning Spanien Spain Online Barcelona Madrid + 3 fler

Online Master of Tourism & Hospitality Management erbjuder avancerad inblick i turistnäringen och ger studenterna möjlighet att utveckla sin kunskap och sina intressen inom området för hantering av gästfrihet.