Filter
Masterexamina
Finland Studietyp: Alla Tempo: Deltid

Se alla masterprogram i Turism i Finland på deltid 2019

Master-nivå studier innebär fördjupning inom ett forskningsområde eller ett område med yrkesutövningen. Tjänar en magisterexamen visar en högre grad av behärskning av ämnet. Tjänar en magisterexamen kan ta allt från ett år till tre eller fyra år. Innan du kan uppgradera, du vanligtvis måste skriva och försvara en avhandling, ett långt papper som är kulmen på din specialiserad forskning.

Studier i turism passar dem som vill ha en karriär där de hanterar och planerar utflykter, resor och andra evenemang för människor. Ämnen man går igenom kan inkludera företagsdrift, försäljning, marknadsföring, utveckling, planering och bokning och utformning av resor.  

Finland, officiellt Republiken Finland är ett nordiskt land som ligger i den Fennoskandiska regionen i norra Europa.

Börja idag Bästa masterprogrammen i Turism i Finland på deltid 2019

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Turism, Finland

Haaga-Helia University of Applied Sciences

Utbildningsprogrammet för Aviation och turism Business har två vägar: Aviation och turism, och det leder till en magisterexamen i Hospitality Management. Programmet bestå ... [+]

Utbildningsprogrammet för Aviation och turism Business har två vägar: Aviation och turism, och det leder till en magisterexamen i Hospitality Management. Programmet består av 90 högskolepoäng.

Den är baserad på en 210 hp kandidatexamen. Programmet förbereder eleverna att ta på olika arbetsuppgifter, till exempel organisationsutveckling och förvaltning. Det hjälper också eleverna i deras strävan efter livslånga lärande och yrkesskicklighet som fungerar som en grund för professionell utveckling.

Utbildningsprogrammet för Aviation och turism verksamhet bygger på framtida behov flyg- och turistnäringen med fokus på kundorientering, globalisering, ständig förändring och hållbarhet. ... [-]

Finland Helsinki
Augusti 2019
Engelska
Deltid
3 - 6 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska