MASTERSTUDIES.SE

Hitta masterprogram i Turism på deltid i Bordeaux, Frankrike 2019

En masterexamen är den första högre examen man kan ta efter att man tagit en kandidatexamen. Att ta en masterexamen tar vanligtvis två år när man studerar på heltid, vilket i det amerikanska systemet motsvarar 36 till 54 studiepoäng.  

Studier i turism lämpar sig för dem som är reseexperter, har en passion för kultur eller för dem som vill planera och genomföra kvalitetsresor. Turistnäringen består av många olika områden, och ämnen man studerar kan till exempel vara marknadsföringsstrategier, fritidshantering och eventplanering.

Frankrike erbjuder en superb högskolesystemet att inte bara medborgarna utan även utlänningar. Landet 's dynamiska kultur lockar utländska studenter och de som är intresserade av att fullfölja internationella kurser. Frankrike har en tradition av vetenskaplig och teknisk innovation. Detta säkerställer att forskare fullt ut utnyttja sin kreativitet.

Att vara ett storstadsområde i Frankrike, är Bordeaux city hem till över 200.000 invånare. Detta är hem för en stor vinindustri och vin mässan i världen. Bordeaux är också hem till universitetet i Bordeaux.

Be om information Masterexamina i Turism på deltid i Bordeaux i Frankrike 2019

1 Resultat i Turism, Bordeaux Filter

Magister vin & e-turism

Formasup Campus
Campusstudier Deltid 2 år September 2019 Frankrike Bordeaux

Leader Operational Manager Enterprise säkerställer den övergripande utvecklingen av företaget och dess verksamhet, produkter och tjänster. Den definierar de strategiska riktningar.