MASTERSTUDIES.SE

Se alla masterprogram i Turism i Spanien på deltid 2019

En masterexamen får man när man har avslutat studier på avancerad nivå inom ett specifikt ämnesområde där man har visat prov på en hög kunskapsnivå.

Studier i turism lämpar sig för dem som är reseexperter, har en passion för kultur eller för dem som vill planera och genomföra kvalitetsresor. Turistnäringen består av många olika områden, och ämnen man studerar kan till exempel vara marknadsföringsstrategier, fritidshantering och eventplanering.

Spanien, officiellt Konungariket Spanien, är en suverän stat och en medlemsstat i Europeiska unionen. Det ligger på den iberiska halvön i sydvästra Europa. Spanska universitet reglera tillträdet till sina egna grader och de rätta akademiska avgifter. De kan också erbjuda inofficiella påbyggnadsexamina. Huvudstaden Madrid har troligen det största antalet barer per capita i någon europeisk stad och ett mycket aktivt nattliv.

Börja idag Bästa masterprogrammen i Turism i Spanien på deltid 2019

19 Resultat i Turism, Spanien Filter

Högskoleexamen i Management of Tourism Destinations

Universitat Rovira i Virgili
Kombinerat online och på campus Heltid Deltid 1 år October 2019 Spanien Tarragona + 1 fler

Huvudsyftet med denna 60 högskolepoäng är att ge avancerad utbildning i strategisk förvaltning och marknadsföring av destinationer och turistområden.

Masters i revenue management, marknadsföring och turism kommunikation

CESAE Business & Tourism School
Kombinerat online och på campus Heltid Deltid 1500 öppettider March 2020 Spanien Madrid + 1 fler

Master i Revenue Management, marknadsföring och turism Communication (MRCT) är ett innovativt utbildningsprogram med mer än tio år av evolution och förfining mycket fokuserade på praktiskt perspektiv så att eleverna behärskar alla områden en intäkt chef måste kontrollera att optimera förvaltningen.

Masters i Tourism Management

Instituto Universitario de Posgrado (IUP)
Internet Heltid Deltid September 2019 Spanien Madrid

Mästaren i Tourism Management Online behandlar detta behov genom ett utbildningsprogram med en tydlig praktisk vägledning direkt kopplade till professionella situationer.

mästare i Tourism Management och rådgivning

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)
Internet Deltid 6 - 24 månader Öppen antagning Spanien Barcelona

Med Master i Management och turism Konsulttjänster försöker svara på de stora utmaningar den moderna världen, med den senaste tekniken ...

Master i planering och förvaltning av destinationer och turistprodukter

Universidade da Coruña
Campusstudier Internet Heltid Deltid 3 terminer September 2019 Spanien A Coruña + 2 fler

De nya Masters i planering och hantering av destinationer och produkter Turist tjänar till att utbilda studenter för forskning inom turism och utföra arbetsuppgifter inom sektorn. Av den anledningen har vi två angivelser: forskning och professionell.

Máster en innovación y marketing turístico digital

IMF Business School
Internet Deltid 12 månader Öppen antagning Spanien Madrid

IMF Business School y el Instituto Tecnológico Hotelero (ITH), en colaboración con la Universidad Camilo José Cela, ponen en marcha el Máster en Innovación y Marketing Turístico Digital. El objetivo de este máster que sus alumnos se preparen para transformación digital del sector, incorporando las nuevas tecnologías a sus empresas o proyectos. IMF es miembro de Afiliado a la Organización Mundial del Turismo (OMT), así como colaborador de la Confederación Española de Hoteles y Alojamientos Turísticos (CEHAT).

Master i innovation och marknadsföring av turism - på nätet

Universidad Católica San Antonio de Murcia
Internet Heltid Deltid 1 år November 2019 Spanien Spain Online + 1 fler

Att erbjuda en magisterexamen i innovation och turism marknadsföring av UCAM, som affiliate medlem av World Tourism Organization (OMT), är det ett viktigt steg i utbildningen av alla professionella och ett kvalitativt språng i moderniseringen av förvaltning, hållbarhet och förbättra konkurrenskraften för destinationer och turistföretag.

Online mästare i turism och gästfrihet ledning

GBSB Global Business School - Online programs
Internet Heltid Deltid 9 - 12 månader Öppen antagning Spanien Spain Online Barcelona Madrid + 3 fler

Online Master of Tourism & Hospitality Management erbjuder avancerad inblick i turistnäringen och ger studenterna möjlighet att utveckla sin kunskap och sina intressen inom området för hantering av gästfrihet.

Magister i marknadsföring, marknadsföring av turism och revenue management

OSTELEA - Escuela de Turismo
Campusstudier Deltid October 2019 Spanien Barcelona Madrid

Master i marknadsföring, marknadsföring av turism och Revenue Management är den enda mästare i Spanien som uppfyller följande två punkter. För närvarande finns det ingen annan skola som utbildar studenter med chefer i branschen, och att göra det med samma verktyg som används av de flesta företag. Alla kurser har en helt praktisk utveckling och professionalisering fokuserar på elevernas

Master i organisation av evenemang, protokoll och företagsturism (MICE) (Barcelona / Deltid)

OSTELEA - Escuela de Turismo
Campusstudier Deltid October 2019 Spanien Barcelona Madrid

Mästaren i organisationen av evenemang, protokoll och affärsturism i Ostelea syftar till att utbilda proffs och chefer att leda affärsprojekt inriktade på planering och hantering av olika typer av händelser (speciellt åtgärder av möten, incitament, konferenser och utställningar samt kongresser och kongresser, yrkesmässor) dominerar begreppen protokoll- och kommunikationsstrategier och PR och genererar turismutveckling inriktade på segmentet kvalitetskompetenturism.

Master i internationell turism och gästfrihet

Barcelona Executive Business School (BEBS)
Campusstudier Internet Heltid Deltid 10 - 12 månader Öppen antagning Spanien Barcelona + 2 fler

Befälhavaren i internationell turism och gästfrihet består av att ge kunskap om aktuella ämnen som är inriktade på turistsektorn och human capital management och dess inflytande på turistmarknaden samt uppmuntra innovation och evolutionära förbättringar på detta område. Denna grad syftar till att utveckla elevernas karriär som direktörer, områdeschefer eller entreprenörer, så att de kan förvärva de kunskaper och färdigheter som krävs för beslutsfattandet inom denna sektor.

Master i marknadsföring, turism marknadsföring och Hotel Revenue Management (deltid) - Barcelona

The Ostelea - School of Tourism and Hospitality International
Campusstudier Deltid April 2019 Spanien Barcelona

Turismsektorn i allmänhet, och hotellbolaget i synnerhet, genomgår en accelererad omvandling inom marknadsföring, distribution och försäljning. Befintligheten av nya onlineverktyg är nyckeln till att kunna hantera hotellinrättningar.

Master i organisation av evenemang, protokoll och företagsturism (MICE) (Deltid) - Madrid

The Ostelea - School of Tourism and Hospitality International
Campusstudier Deltid April 2019 Spanien Madrid

Mästaren i Osteleas organisation av evenemang, protokoll och affärsturism syftar till att utbilda yrkesverksamma och chefer för att leda affärsprojekt som är inriktade på planering och hantering av olika typer av händelser (särskilt åtgärder av möten, incitament, konferenser och konferenser Utställningar såväl som kongresser och kongresser, yrkesmässor) dominerar begreppen protokoll och kommunikationsstrategier och PR och genererar turismutveckling inriktade på segmentet kvalitetskommunikationsturism.

Master i organisation av evenemang, protokoll och företagsturism (MICE) (Deltid) - Barcelona

The Ostelea - School of Tourism and Hospitality International
Campusstudier Deltid 1 år April 2019 Spanien Barcelona

Mästaren i Osteleas organisation av evenemang, protokoll och affärsturism syftar till att utbilda yrkesverksamma och chefer för att leda affärsprojekt som är inriktade på planering och hantering av olika typer av händelser (särskilt åtgärder av möten, incitament, konferenser och konferenser Utställningar såväl som kongresser och kongresser, yrkesmässor) dominerar begreppen protokoll och kommunikationsstrategier och PR och genererar turismutveckling inriktade på segmentet kvalitetskommunikationsturism.

Byta Dual Master in Tourism Management

INSA Business, Marketing & Communication School
Campusstudier Heltid Deltid 1 år October 2019 Spanien Barcelona + 1 fler

International Dual Degree in Tourism Management är ett årsprogram som helt och hållet är utformat för att driva en framgångsrik karriärbranschbransch med ett internationellt samarbete mellan INSA (Barcelona, Spanien) och Hotel Management School (Luzern, Schweiz).