MASTERSTUDIES.SE

Hitta masterprogram i Turismledning på deltid in Luzern, Schweiz 2019

En masterexamen får man när man har avslutat studier på avancerad nivå inom ett specifikt ämnesområde där man har visat prov på en hög kunskapsnivå.

Kurser i turismledning kan gå igenom ett antal olika ämnen med anknytning till resebranschen. Studenterna kan ta kurser i ekonomi. mänskliga resurser, entreprenörskap, hållbarhet och miljö. De ämnen som behandlas beror till stor del på studenternas egna intressen och mål.  

Schweiz, officiellt Schweiziska edsförbundet, är en federal parlamentarisk republik som består av 26 kantoner, med Bern som placera av de federala myndigheterna. Schweiz 's självständighet och neutralitet har länge varit hedrad av de stora europeiska makterna. Schweiz är ett fredligt, välmående och stabilt modern marknadsekonomi med låg arbetslöshet.

Luzern, även känd som Lucerne, är hem till universitetet för lärarutbildning centrala Schweiz, som erbjuder 15 olika lärarutbildningar på universitetsnivå. Det finns också universitetet i Luzern, yngsta i Schweiz - grundades 2000.

Be om information Masterexamina i Turismledning på deltid in Luzern i Schweiz 2019

1 Resultat i Turismledning, Lucerne Filter

Magister i e-turism och intäktshantering

INSA Business, Marketing & Communication School
Campusstudier Deltid 1 år Kontakt Skolan Spanien Barcelona Schweiz Lucerne + 2 fler

Den magisterexamen i e-turism och Revenue Management ger kunskap i digitala verktyg och sociala nätverk som gör det möjligt att öppna ett brett utbud av marknadsföringsaktiviteter och försäljning. Också specialiserad utbildning som optimerar resurser och intäkter i en mycket konkurrensutsatt bransch.