magisterexamen i flygteknik

Allmänt

Programbeskrivning

Civilingenjör i flygteknik

Program för skolan för Aerospace Engineering av UIR förbereda ingenjörsyrket att svara i termer av kompetens på begäran och åtföljande utveckling av Marocko i högteknologiska sektorer och förutse snabbt föränderliga för transport teknik.

Skolan för Aerospace Engineering i IUR ger hög utbildningsnivå och omfattar kompetensområden EXTENDED kombinera rigorösa teoretisk utbildning har en omfattande teknisk forskning och
tillämpas. Den skall ge studenter och tvärvetenskapliga centra undervisning på områdena teknik och inriktad avancerade flyg-och rymdteknik.

Institutionen för Flygteknik uppmuntrar forskning inom detta område genom att inrätta laboratorier i teknikens framkant som stöds av partnerskapsavtal med akademiska och industriella aktörer i sektorn, till exempel Thales Group och Georgia Institute of Technology.


Utbildningsmålen

Den Rabat International University erbjuder studenterna en högkvalitativ utbildning redovisas på den internationella scenen och syftar till att kombinera utmärkta program vid Georgia Institute of Technology har en av de pedagogiska och forskarlag med UIR-klassen .


Denna utbildning har följande mål:

• Ge eleverna med nödvändiga kunskaper i aerodynamik, strukturer, köregenskaper och kontroll, framdrivning och tvärvetenskapliga utformning så att de 'vara beredd för karriärer i "Flyg-och ' s tekniska;

• Utveckla tekniker och metoder som krävs för genomförandet / tillämpningen av nya system / kommande generationer;

• Utveckla färdigheter i ledarskap och kommunikation för att aktivt delta och leda insatser, program och nationella och internationella projekt.


Möjligheter

Programmet gör det möjligt för flygteknik för att utveckla en multi-jurisdiktion, förbereder den studerande att integrera aktivt liv som ingenjör i ett av de transaktioner av flyg-och rymdteknik i Marocko eller utomlands:

Design Avdelning: design, prototyper, verifiering och validering av utrustning och system.

Kvalitetssäkring: Ingenjörsutbildning och certifiering: komponenter, utrustning, system, strukturer.

Metoder / Produktion: teknik och industrialisering av produktionen.


Fleet drift och underhåll multilevel.

Flygledning.

V eille teknik och utveckling av flyg marknaden.

Kursen orienterar också studenterna att ta examen med hur ämnena vetenskaplig forskning och teknisk bärare.


Fördelarna med det program

‣ ett utbildningsprogram som är unik för Marocko

‣ Möjlighet Credit validering och utbildningsmoduler av Georgia Institute of Technology

‣ termin (er) av studier i USA (Atlanta)

‣ En tvärvetenskaplig utbildning och professionalisering.

‣ Stipendier

‣ Utbildning 100% på engelska Presentation Träning

Senast uppdaterad Apr. 2012

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

L’Université Internationale de Rabat regroupe des hommes et des femmes qui s’investissent pleinement dans les domaines de la recherche et de l’enseignement supérieur afin d’accompagner le Maroc dans s ... Läs mer

L’Université Internationale de Rabat regroupe des hommes et des femmes qui s’investissent pleinement dans les domaines de la recherche et de l’enseignement supérieur afin d’accompagner le Maroc dans son développement. Les équipes de l’UIR sont toutes engagées autour de missions claires et partagées par tous. Läs mindre