Magisterexamen i informationsvetenskap och teknik

Allmänt

Programbeskrivning

Masterexamen i informationsvetenskap och teknik

Inledning

Kommunikationsnät är ett spännande område som utvecklas mycket snabbt och få en hel del uppmärksamhet från forskare och den akademiska världen. Men vad som är viktigare är det faktum att företag och privat / offentliga institutioner ger en enorm betydelse för sin dator nätinfrastruktur, på grund av den anledningen att i dag ingenting kan göras utan datakommunikation. Därför bör alla kommunikationsnätet säkerhetsmekanismer som garanterar skydd mot datastöld, förlust av data, informationsläckage och någon form av intrång som syftar till att bryta igenom och manipulering med konfidentiell och upphovsrättsligt skyddat material.

Masterstudier av kommunikationsnät och säkerhetspolitik syftar till att producera högutbildade, kvalificerade och beredda proffs som kommer att kunna hantera alla lokala eller internationell miljö, oavsett om det är ett privat företag, en institution eller den akademiska världen.

Studenter genom sin närvaro och deltagande i hela studera processen kommer att ha en aktiv roll i genomförandet av utbildningen. Studenter som konsument stödmottagare kommer att ha en aktiv roll i hela utbildningssystemet och vetenskaplig forskning process, anordnande av expert och vetenskapliga möten, debatter, forskningsseminarier där de kommer att ha en möjlighet att forska direkt och bekanta med det vetenskapliga fältet.

Programresultat

University of Information Science and Technology "St. Paul aposteln "ger möjlighet för inskrivning i utbildningsprogrammet i informationsvetenskap och teknik för masterstudier genom två program modeller: Ett års heltidsstudier och tvååriga deltidsstudier.

Denna studie Programmet i informationsteknologi vetenskap och teknik för den andra omgången av studier vid Uist syftar till att ge studenterna bredare kunskap om begrepp, teori och praktik av information vetenskap och teknik. Detta program har till syfte att utveckla förmåga till kritisk analys studenter och hitta effektiva lösningar på givna problem.

Utbildningen för den andra omgången av studier vid Uist omfattar grundläggande kurser i avancerad programmering algoritmer och matematiska metoder, datorseende, högprestandadatorer, data mining och inbyggda system.

VÄNLIGEN begära mer information för stipendier till utländska studenter.

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

The University of Information Science and Technology, "St. Paul the Apostle" (UIST) is one of the most welcoming Universities in Macedonia. With a dedicated staff and administration, all students that ... Läs mer

The University of Information Science and Technology, "St. Paul the Apostle" (UIST) is one of the most welcoming Universities in Macedonia. With a dedicated staff and administration, all students that attend UIST leave it feeling like they have a new family. Läs mindre