Magisterexamen i inredning planlösning

Allmänt

Programbeskrivning

Magisterexamen i Inredning Utrymme Design

Inredning är en disciplin som förkroppsligar olika ämnen och yrkes strängar, som ett resultat av utvecklingen och specialiseringen av andra aktiviteter: design, scenografi, arkitektur och design, bland annat.

Det är också ofta kallas en disciplin som liknar allmän utformning och dess specifika områden: produkt, industriellt, grafiska.

Denna magisterexamen kurs samlar alla dessa kriterier och erbjuder utbildning och en akademisk vision att dessa designers kommer från ett specifikt område som försöker skaffa sig en djupare förståelse för visst område i Interior Design, i alla dess professionella format: bostäder, arbetsplatser, efemära eller kommersiell.

KURSPLAN

MODUL I - KULTUR BAKGRUND

Syftet med kursen är att se till att eleverna, när de ställs inför ett visst projekt, hittar vissa aspekter som väcker deras eget intresse; att de kommer att vänja sig vid att blicka tillbaka för att hitta referenser som är kopplade till dessa aspekter; att de förstår hur bra detta kommer att vara i deras förståelse av utvecklingen och aktuell status för kunskapen om detta särskilt ämne; och att de också kommer att få vana att organisera allt detta i sin egen kritiska karta.

Modulen akademiska mål

Huvudsyftet med denna modul är att ge studenterna kunskap om historiska frågor, väljs med flit, så att de kommer att kunna skriva upp sina egna referenser innan projektet.

MODUL II - projektområdet

Projektet är axeln för varje process av utformningen av ett inre utrymme och, på samma gång, sammanfattar det hela kunskap inblandade.

En inredningsprojekt måste baseras på en väl avvägd kombination av utrymme analys, den funktionella program och designern kulturella bakgrund.

Modulen akademiska mål

Huvudsyftet med denna modul är att se till att eleverna har möjlighet att identifiera vilken typ av inredningsprojekt som de behöver för att utföra. För detta ändamål, inte bara de behöver för att sätta den i samband med en professionell produktionssektor, men de måste också göra det inom en stilistisk och historisk tidvattnet eller trend som för närvarande understöds av objektiva referenser.

MODUL III - BYGGNADS OCH PRODUKTION

Byggnaden och anläggningar är en del av processen för att utveckla projektet. Kunskaper i byggsystem, material och deras egenskaper, och av anläggningar, är av avgörande betydelse för genomförandet av en professionell projektledning.

Denna modul går in på detaljer när det gäller t.ex. ergonomi, restaurering och renovering, eftersom de anses vara de grundläggande parametrar som skall beaktas vid genomförandet av alla inredningsprojekt.

Modulen akademiska mål

  • Bygga-Förvaltning av projekt och verk Förstärkning kunskap om material och byggsystem som används i inredningsprojekt. Vi ska främst inriktas på dem som potentiellt är involverade i projektet som vi bedömer möjligheterna för de nya material som skall användas för återvinning och leverans.

  • Ergonomi Vi ska diskutera frågor ur ergonomi - från tillämpningsområdet för den kunskap och de resurser som krävs för genomförandet av inredningsprojekt till deras representation, presentation och kommunikation.

  • Restaurering och renovering Huvudsyftet är att lära sig om de specifika tekniker och teoretiska kunskaper som behövs för att utföra professionella verk i något inre utrymme som har ett kulturellt och historiskt intresse, i den mest respektfulla, känsliga sätt och med lämpliga kriterier.

MODUL IV - REPRESENTATION

Med tanke på, studera och tillämpa system för representation för en effektiv kommunikation och presentation av en professionell inredningsprojekt.

Modulen akademiska mål

Målet med denna modul är att ge studenten verktyg och vanor för att visa representationen av projekt som en viktig del av processen för projektet. Det är bara genom att representera det aktuella projektet att man kan vara medveten om och har en god uppfattning om det.

KARRIÄR MÖJLIGHETER

  • Inredning Studios.
  • Arkitektur Studios.
  • Företag som sysslar med: scenografi, tillfälliga utrymmen, utställningar fästen och / eller står.
  • Restaurering av utrymmen.
  • Råd och konstnärlig ledare.

FAKTABLAD

Edit: 3rd Edition

Kvalificering: Magisterexamen i Inredning och Design ackrediteras av Universidad de Vic-UCC. Studenter utan universitetsexamen får ett universitet Extension Studies diplom.

PROV: 60 högskolepoäng

Skolperiod: Från 19 oktober, 2015 till maj 2016. Final Project Presentation: Juni 2016

Tidsplan: Måndag till torsdag, från 19 till 22 timmar.

Mode: På plats

Språk: spanska

Pris: 6600 €

Tillgång: Utexaminerade. Grundutbildning examen i konst och formgivning, och de som rör följande yrkeskategorier: inredning, grafisk design, tillämpas på kläder industriell design och konst. Yrkesverksamma från sektorn utan särskild utbildning, men som kan visa professionell expertis. De sökande kommer att genomgå en urvalsprocess för godkännande på kursen.

Yttranden: Intensiv spanskakurs för utländska studerande som är villiga att vända sig till magisterexamen (valbar kurs). Från 10 september till oktober, 2; från måndag till fredag ​​(4h / dag) - 395 €.

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

Bau is a centre that provides higher education in the field of design. Located in Barcelona, one of the leading cities in the field of design, BAU is situated in an industrial area of over 6,000 m2 eq ... Läs mer

Bau is a centre that provides higher education in the field of design. Located in Barcelona, one of the leading cities in the field of design, BAU is situated in an industrial area of over 6,000 m2 equipped with specific rooms for teaching and multi-purpose spaces designed to promote research, creation and innovation. Läs mindre