Magisterexamen i och livsmedelskvalitet

Allmänt

Programbeskrivning

Den Master i säkerhet och livsmedelskvalitet har som mål att utbilda akademiker i hälsovetenskap och vetenskap, kontroll och certifiering av kvalitet och livsmedelssäkerhet i enlighet med nationell och överstatlig rätt, gör det möjligt för dem att designa, utveckla, implementera och certifiera tekniker och procedurer för bromatológico, näringsmässiga, toxikologiska och biologisk mat, som en slutprodukt, och kvalitetssäkring och hygienkontroll.

Denna grad integrerar lärare vars undervisning och forskningen är relaterad till olika områden av säkerhet och kvalitet på maten. Det har också i samarbete med yrkesverksamma från hälso administrationen av Kanarieöarna, liksom företrädare för näringslivet med ansvar för inspektion och kvalitetskontroll av livsmedel. Samarbetsavtal med olika offentliga institutioner och livsmedelsföretag tillåta elever att lära sig förstahands förfaranden, regler och metoder som diskuteras i utbildningen och komplettera sin utbildning.

Inkomstprofil.

Företräde kommer att ges till studenter examen i Science and Health Sciences inkomster.

Utexaminerade i hälsovetenskap och vetenskap, till exempel apotekare, veterinärer, akademiker inom vetenskap och livsmedelsteknik (CTA), läkare, kemister, biologer, etc.

Graduate profil.

Säkerhetsexpert och livsmedelskvalitet.

Syften

  • Kunskap och förståelse som ger underlag eller möjlighet till originalitet i att utveckla och / eller tillämpning av idéer, ofta i forskningssammanhang.
  • Att eleverna kan tillämpa sina kunskaper och sin förmåga att lösa problem i nya eller okända miljöer inom bredare (eller tvärvetenskapliga) sammanhang relaterade till deras utbildningsområde.
  • Att eleverna har möjlighet att integrera kunskap och hantera komplexitet och formulera bedömningar baserade på information som var ofullständig eller begränsad, innehåller reflektioner om sociala och etiska ansvar i samband med tillämpningen av sina kunskaper och bedömningar.
  • Eleverna kan kommunicera sina slutsatser vad kunskap och logik som ligger till grund för specialister och icke-specialister på ett klart och entydigt sätt.
  • Studenterna måste ha de inlärningsförmåga som gör det möjligt för dem att fortsätta studera på ett sätt som kommer att vara i stort sett självstyrt eller självständigt.

Competencies

  • Genom att känna till kvalitetsledningssystem och livsmedelssäkerhet protokoll.
  • Kör analystekniker i livsmedel och den miljö där de är beredda att säkerställa kvalitet och säkerhet.
  • Förstå begreppen infektion och livsmedelsburna förgiftning och dess hälsa och ekonomisk betydelse.
  • Använd grundläggande kunskaper om den epidemiologiska metod och vetenskaplig metod ansökan hälsoproblem relaterade till mat och vidta åtgärder mot livsmedelsburna utbrott.
  • Att känna de viktigaste livsmedel som är inblandade i giftiga infektioner och matförgiftning.
  • Vet de viktigaste varningssystem och övervakning, regionala, nationella och transnationella.
  • Utför bedömning av toxikologiska risker från exponering via kosten.
  • Att veta förfaranden för godkännande, uppdatering, tillämpning och upphävande av olika standarder.
  • Att kunna korrekt använda källor dokumentation rörande livsmedelsstandarder.
  • Att känna till grundläggande aspekter av det ansvar av livsmedelslagstiftningen.
  • Att känna till struktur och förvaltningen av ett livsmedel analyslaboratorium.
  • Gör rapporter om säkerheten och kvaliteten på maten.
  • Dominera system och hantering av miljö toxiska olyckor utvärderings.
  • Att känna de funktionella livsmedel och potentiellt funktionella ingredienser och nutraceuticals.
  • Kontrollera register HACCP självövervakningssystem.
  • Vet metoderna för övervakning spårbarhet av olika livsmedelsprodukter.
  • Kunnande övervakning och kvalitetskontroll i produktionsområdena.
  • Utvärdera olika mest relevanta att tänka på design och utvecklingsaspekter av dieter och menyer.
  • Bedöma hur de påverkar bevarandeprocesser till kvaliteten på maten.
  • Escandallos utveckla och näringsrika bedömningar.
  • Designa och utveckla provtagningsplaner för laboratorieanalys.
  • För att delta i utvecklingen av kvalitetssystemet (ISO 9001 och ISO 14001 miljö).
Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

La Universidad de La Laguna ha ejercido una importante función de liderazgo educativo, científico y cultural en Canarias durante sus dos siglos de historia, impulsando el progreso de nuestra comunidad ... Läs mer

La Universidad de La Laguna ha ejercido una importante función de liderazgo educativo, científico y cultural en Canarias durante sus dos siglos de historia, impulsando el progreso de nuestra comunidad y contribuyendo decisivamente a su modernización. Läs mindre
Santa Cruz de Tenerife