Magisterexamen i utformningen av kommersiella lokaler och visual merchandising

Allmänt

Programbeskrivning

Magisterexamen i design av kommersiella lokaler och butikskommunikation

Den Magisterexamen i design av kommersiella lokaler och butikskommunikation (60 hp) erhålls genom att fylla i två forskarutbildning, för 30 hp vardera. Dessa forskarutbildning kan avslutas under samma läsår, eller under olika år. Alla forskarutbildningskurser som ingår i en magisterexamen kan tas oberoende.

PRESENTATION

Kommersiella utrymmen finns för närvarande skådeplatsen för en social aktivitet där en betydande del av ekonomin vilar: konsumtionssamhället. De produkter vi konsumerar reser långt innan de når våra händer. Tillverkare, distributörer, affärsmän, marknadsföring förfaranden, etc., är inblandade i denna process. Dock är det utrymme där konsumentprodukter förs samman också ett viktigt område för företagets image, och ansvaret för detta faller på inredningsarkitekt som konstruerar den här inställningen.

Designers av invändiga utrymmen bör inte längre begränsa sina synpunkter till villkoren för utrymme och plats konstruktion för att optimera och göra det bästa av de resurser som har investerats i lokalen. Egenskaperna hos produkten och konsumenten som det riktar sig, den affärsmodell som kommer från kommersiella lokaler själva, har marknadsföringen används för placering av produkten och försäljningsstället blir parametrar av väsentlig betydelse under designprocessen som Detta Påbyggnadsutbildning behandlar.

Till skillnad från forskarutbildningskurs på Visual Merchandising, vars syfte är att definiera disciplin professionella som ansvarar för förvaltningen av försäljningsstället, forskarkurs i Design av kommersiella utrymmen fastställer omfattningen av det arbete som designer av inre utrymmen i den specifika termer av dimensioneringsmetoder, där kommersiella utrymmen betraktas som en viss typ av inredning.

ALLMÄNNA MÅL FÖR UTBILDNING

Syftet med denna Påbyggnadsutbildning är att göra en omfattande undersökning av kommersiella lokaler och alla parametrar som för närvarande påverkar processen för att skapa en försäljnings utformning: från Retail marknadsföring strategier för att de krav som faktiskt producera designen.

KURSPLAN

Detta Påbyggnadsutbildning är organiserad i tre moduler och avslutas på lämna in det slutliga projektet.

  • Modul I - Utvecklingen av försäljningsstället
  • Modul II - Retail som disciplin
  • Modul III - Professional projekt av kommersiell yta

KARRIÄR MÖJLIGHETER

  • Marknadsföring Retail Designer.
  • Konceptualisering av kommersiella lokaler.
  • Rådgivare i detaljhandeln marknadsföring.
  • Kommersiella möbelformgivare.

FAKTABLAD

Edit: 10: e utgåvan

Kvalificering: Forskarstudier i kommersiella utrymmen Utförande ackrediteras av Universidad de Vic-UCC. Studenter utan universitetsexamen får ett universitet Extension Studies diplom.

PROV: 30 ECTS

Skolperiod: Från 7 oktober 2015 till juni 2016. Final Project Presentation: Juni 2016

Tidsplan: Måndagar och onsdagar från 16h till 19h

Mode: På plats

Språk: spanska

Forskarutbildning pris: 3480 €

Mästaren pris: 6600 €

Tillgång: Utexaminerade. Grundutbildning examen i konst och formgivning, och de som rör följande yrkeskategorier: inredning, grafisk design, tillämpas på kläder industriell design och konst. Yrkesverksamma från sektorn utan särskild utbildning, men som kan visa professionell expertis. De sökande kommer att genomgå en urvalsprocess för godkännande på kursen.

Yttranden: Intensiv spanskakurs för utländska studerande som är villiga att vända sig till magisterexamen (valbar kurs). Från 10 september till oktober, 2; från måndag till fredag ​​(4h / dag) - 395 €.

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

Bau is a centre that provides higher education in the field of design. Located in Barcelona, one of the leading cities in the field of design, BAU is situated in an industrial area of over 6,000 m2 eq ... Läs mer

Bau is a centre that provides higher education in the field of design. Located in Barcelona, one of the leading cities in the field of design, BAU is situated in an industrial area of over 6,000 m2 equipped with specific rooms for teaching and multi-purpose spaces designed to promote research, creation and innovation. Läs mindre