Magisterexamen i arkitektur

Allmänt

2 tillgängliga platser

Programbeskrivning

MUA utbildar arkitekterna som den nuvarande marknaden kräver. Magisterexamen i arkitektur som omfattar utbildning i företagsledning, kunskap i projektledning och slutförande av obligatorisk yrkesutövning.


Magisterexamen i arkitektur från Universidad de Navarra är en magisterexamen som gör det möjligt att utöva yrket arkitekt i Spanien i en professionell miljö där, tillsammans med balansen mellan teknisk och kreativ träning, en hög grad av integration av kunskap och kapacitet för innovation och förvaltning.

Förutom den traditionella kunskapen inom humanistiska, design och tekniska ämnen är masterexamen inriktad på företagsutbildning som underlättar arbetet i professionella team i linje med ett internationellt och samarbetskontext i branschen.

Magisterexamen i arkitektur kombinerar företagets egna ämnen, undervisas i samarbete med professorer från IESE Business School och Universidad de Navarra genom fallmetoden, med andra som är specifika för arkitektursektorn, utvecklad av lärare i skolan av arkitektur och andra yrkesverksamma med en prestigefylld och solid professionell karriär.

Magisterexamen kommer att undervisas på den nya forskarutbildningen vid Universidad de Navarra i Madrid.

107946_rankingarchitecture.jpg

Slutprojekt

Upphöjt tvärgående till övriga ämnen, är det slutliga projektet utvecklat från början av magisterexamen.

Den består av ett omfattande arkitekturprojekt av yrkesmässig karaktär där alla kompetenser som förvärvats under träningsprocessen syntetiseras, utvecklas för att visa tillräcklighet för att bestämma det fullständiga utförandet av byggnadsarbetena som ska ses med iakttagande av tillämpliga tekniska och administrativa bestämmelser.

Curriculum

Kursplanen informerar om ämnesområdena, karaktären (grundläggande, obligatoriska, frivilliga etc.) och krediter som var och en har. Ämnen grupperas i ämnen som i sin tur integreras i moduler.

Magisterexamen i arkitektur består av 60 högskolepoäng fördelade på fyra moduler. Tre av dem - Proyektuella, tekniska och slutliga examensprojektmoduler - är de som upprättats av Order EDU72075 / 2010. Till dem läggs till Business-modulen, som är specifik för denna magisterexamen, undervisad i samarbete med professorer från IESE Business School och Universidad de Navarra genom den fallmetod som tillämpas på byggsektorn.

Magisterexamen i arkitektur har en tio månaders undervisningstid och en praktikperiod. Magisterexamen är ansikte mot ansikte.

ämnen
 • Workshop om projekt, sammansättning och stadsplanering (5 ECTS)
 • Projektledning, arbete och tjänster (4 ECTS)
 • Strategi (2 ECTS)
 • Finansiering (4,5 högskolepoäng)
 • Mänsklig faktor (3,5 hp)
 • Tekniska metoder (3 ECTS)
 • Projektpraxis (3 ECTS)
 • Slutprojekt (30 hp)
M etodologi

Programmet använder fallmetoden som ett undervisningssystem, som består i att lösa verkliga problem som medför en uttömmande analys av fakta och förslaget till lösningar och alternativ. För att få ut det mesta krävs det att studenten förbereder varje enskilt fall och diskuterar det som ett lag innan han / hon går med i klassdiskussionen som leds av läraren. Det är en process som berikar lärande på grund av bidrag från andra klasskamrater och den lösning som läraren föreslår.

107943_image_gallery.jpg

Utöver detta används även följande inlärningsmetoder:

 • Expositive klasser av läraren där de grundläggande punkterna i ämnet är fasta för att förbereda studenten för praktiska ämnen. Tavlan, datorn, projektionerna kommer att användas för detta ändamål. Det är bekvämt att studenten kommer till klassen och har förberett motsvarande material, vilket kommer att finnas tillgängligt för dem tidigare.
 • Diskussion om problem upptagna av professorn och hans offentliga diskussion. Tidigare personligt arbete och organisering av diskussionen av arbetsgrupper krävs.
 • Diskussion om fall. Genom analys av verkliga fall är studenter och lärare involverade i en process med en djupgående diskussion om de förhållanden som en professionell i arkitekturens värld står inför.
 • Simulering av professionella situationer. Den bygger på ett liknande antagande för de som står inför arkitektens yrke, så att studenten, personalen och gruppen tar olika roller och förvärvar de arbetsvanor som karaktäriserar yrket.
 • Magisteruppsats.
 • Handledning. Sessioner med läraren och / eller med handledare.
 • Förberedelser av rapporter, skrifter, åsikter och liknande.

inträde

Syftet med antagningsprocessen är att uppnå en homogen nivå i hela kampanjen och identifiera de kandidater som sannolikt kommer att dra fördel av det akademiska programmet.

Den består av en fullständig utvärdering av kandidatens profil, med beaktande av de akademiska meriter som ackrediterats i ansökan om onlineinträde och den inlämnade portföljen.

Registreringsprocessen är öppen från den 2 oktober 2018 under hela året, även om möjligheten att bli antagen till befälhavaren är föremål för lediga platser.

Studenter från andra universitet

För kandidater från andra universitet kommer antagningsprocessen att genomföras genom "rullande antaganden", där de berörda parterna kommer att få resolutionen månaden efter att ha avslutat sin ansökan.

Studenter vid Universidad de Navarra

UNAV: s studenter kommer att ha ett unikt och specifikt samtal med respektive tidsfrist.

antagning Profile

Inloggningsprofilen är den som har gått på grundkurserna som ger tillgång till den kvalificerade mästaren, som fastställd av Order EDU / 2075/2010, den 29 juli, som fastställer kraven för verifiering av grader officiella universitetsstuderande som kvalificerar sig för utövandet av yrket som arkitekt.

Förutom de färdigheter och kunskaper som har uppnåtts med godkänd kurs ska studenter som önskar fördjupa sig på civilingenjörsutbildningen Universidad de Navarra ha följande egenskaper:

 • Initiativ och motivation för att söka kvalitet och excellens i sitt arbete, respekt för yrkesetik och intellektuell integritet.
 • Förmåga att arbeta individuellt och som ett team.
 • Studenter med intellektuell rastlöshet och med förmåga att förstå relationerna mellan människor och deras miljö.
 • Intresset för framtidens yrkesverksamhet, där utvecklingen av projekt kommer att ske i en föränderlig och global miljö.
 • Sökningen efter en resväg för att ge sin professionella profil ett tydligt differensvärde.
 • Dessutom måste eleverna vara flytande i spanska och ha en engelsk nivå som motsvarar B2.
antagningen
 1. Ansökan om onlineinträde
 2. Leverans av portföljen
 3. upplösning
 4. förregistrering
 5. registrering

Professionell projicering

Magisterexamen i arkitektur syntetiserar professionell kunskap om karriärprojektets slut som genom praktikplatser, workshops och företagsutbildning gör det möjligt för dig att utveckla projekt i en förändrad och global miljö där ledarskap kommer att göra det möjligt för dig att genomföra komplexa projekt och Collaborative.

Befälhavaren erbjuder dig en resväg för att ge din professionella profil ett tydligt differentiellt värde. Ett program öppet för den internationella marknaden, som anpassar sig till det nya sociala och ekonomiska scenariot.

Med ett öga på omedelbar närvaro och inom en snar framtid är mästaren engagerad i att lägga till teknisk och projektutbildning, företagskunskap och ledning som öppnar en ny horisont i studentens professionella profil och lärs i samarbete med lärare av IESE Business School.

En utbildning där obligatorisk yrkesutövning utgör början på en framtida bana till tjänsteplanering och byggprojekt som utförs med teknisk rigor, hållbar medvetenhet och socialt ansvar.

Högskoleexamen i arkitektur erbjuder dig utbildning som är inriktad på en högkvalitativ yrkesutövning, anpassad till det nya sociala och professionella sammanhanget och öppet för en internationell marknad.

Allt detta med sikte på att upprätthålla den höga anställningsgraden för arkitekturen av Universidad de Navarra , som rankas som nummer 1 i Spanien och 48 i världen i anställbarhet, enligt QS 2018: s internationella ranking.

Senast uppdaterad Oktober 2019

Om skolan

The University of Navarra is based on the Christian inspiration promoted by St. Josemaría Escrivá de Balaguer, the founder of Opus Dei. Its mission is to seek and present the truth; contribute to the ... Läs mer

The University of Navarra is based on the Christian inspiration promoted by St. Josemaría Escrivá de Balaguer, the founder of Opus Dei. Its mission is to seek and present the truth; contribute to the academic, cultural and personal education of its students; promote academic research and healthcare activities; provide suitable opportunities for the development of its professors and employees, and carry out broad cultural outreach and social promotion work with a clear goal of service. Läs mindre
Pamplona , madrid , San Sebastián + 2 Mer Mindre