Bli en digital marknadsförare genom att behärska färdigheterna för digital marknadsföringsstrategi och marknadsföringsplanering, UX, innehållsmarknadsföring, inkommande marknadsföring, e-postmarknadsföring, sökmotoroptimering (SEO), sökmotormarknadsföring (SEM), blygenerering, sociala medier, e-handel , online ryktehantering och affiliate-marknadsföring.

Startdatum Varaktighet Studiealternativ Undervisning Lyckas nu Genomsnittslön
15 januari 2020 12-18 månader Nomad eller online 5 400 $ 15% inkomst för två år
eller $ 18 000 på framsidan
Betala endast om du får ett jobb $ 70K - $ 110K USD

Masterprogram med anställbarhetsfokus

Master of Digital Marketing är utformad för att hjälpa dig utveckla en avancerad förståelse för de grundläggande koncept som ligger till grund för digital marknadsföring och försäljning. Förutom att förvärva praktiska färdigheter som krävs för att implementera och hantera effektiva digitala marknadsföringsstrategier, kommer du också att utveckla kritisk specialistkunskap genom forskning och utveckling av ditt examensarbete. Denna process validerar en pedagogisk pedagogik i programmet - med strukturerade inlärningsresultat och lämpliga innehåll och bedömningskriterier.

Den här examen kommer att stärka din status som en efterfrågan, inflytelserik digital specialist. När programmet har slutförts kommer du att kunna tillämpa din digitala expertis för att navigera i alla utmaningar i din karriär.

Studenter kommer att ta 10 kurser under en period av 1 år. Förutom kärnkurser erbjuder Contech icke-kredit personlig utveckling

Du kommer att delta aktivt i Practicum-program där du har en chans att använda dina färdigheter som arbetar med utmanande problem med faktiska data som delas från sponsringsorganisationer. Practicum sträcker sig över sju månader och kulminerar med en verkställande rapport och presentation för arbetsgivarorganisationen.

122280_MSDM.png

Ansökningsprocess

Steg 1 Ansökan

Fyll i ansökningsformuläret. Det tar bara några minuter.

 • Kandidatexamen i företagsekonomi Eller någon kandidatexamen med 2 års erfarenhet inom företagsekonomi eller managementrelaterade branscher.
 • CV eller Linkedin-konto.
 • IELTS 6,0 eller TOEFL 550 / Bevis på att jag tidigare studerat på engelska i minst tre år.

Steg 2 Val

Vårt akademiska styrelse kommer att granska din ansökan och du kommer att bli ombedd att lämna in handlingarna. Du kan också kallas till en intervju för ett slutligt beslut.

Steg 3 Registrering

När du har valt kan du slutföra din ansökan genom att betala ansökan och studieavgiften och skriva under ditt anmälningsavtal

2 sätt att studera

Nomad World Tour

122569_NomadWorldTour.png

Contech Nomad Studenter drar nytta av att bo och lära sig i fyra olika världsstäder, San Francisco, New York, Berlin

Contech Nomad Studenter drar nytta av:

 • Upplev olika kulturer
 • Möt lokala arbetsgivare
 • Skapa ett livslångt band med dina klasskamrater
 • Anpassa nomad livsstil

Online Välj din stad

122570_OnlineOption.png

För deltidsstudenter erbjuds Contech-studenter med 9 månaders online-studie och 3 månaders studier i ditt val av stad. Leverans av programmet är strukturerat online alltså, du är vanligtvis skyldig att delta i föreläsningar på fyra kvällar per vecka och helgen workshops i ett format av onlineinstruktioner, workshops, 1-1 mentorskap och gruppfallstudier.

hand, commercial, science and technology4832970 / Pixabay

Din Digital Marketing Skillset

Få de färdigheter som branschen letar efter:

 • Betald expertis på sociala medier
 • Försäljningsförmåga
 • Speciell expertis på marknadsföringskanaler
 • Förmågan att tänka objektivt
 • Möjligheten att utföra och analysera droppmarknadsföringskampanjer
 • En blandning av kreativitet och analytiska förmågor
 • Bra kopierings- och visuella berättelser
 • En gilla personlighet
 • Självfrämjande kunniga
 • Förståelse av korthet
 • Förmågan att analysera kvantifierbara mätvärden
 • Lyssnarförmågor
 • Rörlighet
 • Grundläggande designfärdigheter

Digital marknadsföring har förvandlats till en väsentlig del av marknadsföringshantering av praktiskt taget alla företag i varje bransch. Online Master i digital marknadsföring syftar till att utbilda studenter och se till att de är förberedda för utmaningarna i den moderna digitalt omvandlade internationella ekonomin som kräver multitasking färdigheter, förmågan att lära sig och anpassa sig snabbt, flexibilitet och anslutning.

Master of Digital Marketing ger eleverna de färdigheter som krävs inom branschen för digital marknadsföring och lär dem att hantera ett integrerat system med olika kommunikationskanaler, plattformar, verktyg och digitala marknadsföringsmodeller över olika internationella marknader. Master of Digital Marketing hjälper eleverna att upptäcka det dynamiska och komplexa området för digital marknadsföring och ger både teoretisk och praktisk kunskap.

De viktigaste områdena som omfattas av programmet är webbhantering, UX, e-postmarknadsföring, digital marknadsföringsstrategi och marknadsplanering, sökmotoroptimering (SEO), innehållsmarknadsföring, ledande generering, inkommande marknadsföring, marknadsföring av sökmotorer (SEM) webinars, affiliate marknadsföring, sociala medier och e-handel.

Graduate of Master of Digital Marketing kommer att kunna arbeta med olika elektroniska enheter på olika internationella marknader. De kommer att förvärva analytiska färdigheter och hög kompetens inom big data-analys, kommunikationsförmåga och kulturell intelligens, entreprenörsanda och innovativa problemlösningar och avancerade ledarskaps- och ledarskapsförmågor Studenter på Online Master i digital marknadsföring studerar digital marknadsföring och koncept och strategier för e-handel och lägger teknologier att använda genom workshops, fallstudier och praktiska simuleringar. Master of Digital Marketing-studenter genomgår en livförändrad upplevelse på både personlig och professionell nivå och kommer in i världen av innovation och nya karriärmöjligheter i den internationella digitala marknadsföringsmiljön. Att lära av de högsta tekniska digitala applikationer som vi har tillgängliga på online campus, nätverkande med professionella i branschen och verkliga digitala marknadsföringsprojekt hjälper studenter att utveckla sina färdigheter.

Program undervisas på:
 • Engelska

Se 2 fler kurser från Contemporary Technology University »

Senast uppdaterad Oktober 13, 2019
Denna kurs är På campus, Kombinerat online och på campus
Startdatum
Jan 15, 2020
Duration
12 - 18 månader
Deltid
Heltid
Pris
5,400 USD
5.400 $ 11% inkomst för tre år eller $ 18k i front.
Deadline
Dec 15, 2019
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Jan 15, 2020
Slutdatum
Dec 2020
Sista anmälningsdag
Dec 15, 2019

Jan 15, 2020

Location
Sista anmälningsdag
Dec 15, 2019
Slutdatum
Dec 2020