Magisterexamen i finans och bank

Allmänt

2 tillgängliga platser

Programbeskrivning

Master of Science i finans och banker på UPF Barcelona School of Management är ett ettårigt heltidsprogram helt undervisat på engelska riktat till deltagare som vill förvärva den nödvändiga kunskapen och färdigheterna för en framgångsrik karriär inom företagsfinansiering , bank eller finansiell reglering. Programmet innehåller en läroplan praktik och det låter dig välja dina valfria valfria kurser enligt dina karriärplaner.

Praktiskt taget fokuserad och internationellt orienterad, ger mastergrad i finans och banker möjlighet att tillämpa komplexa ekonomiska, ekonomiska och investeringsteorier för både företag och finanssektorn. Kursen kommer att ge dig en bred teoretisk bakgrund och utrusta de praktiska färdigheterna för aktiv interaktion i investmentbanker och värdepappersföretag, finansdepartementer i industri- och tjänsteföretag och i centralbanker.

Master of Science i finans och banker drar nytta av den enastående, handplockade fakulteten för UPF: s världsrankade institution för ekonomi och näringsliv, känd för sitt vetenskapliga tillvägagångssätt, dess ständiga bidrag till att skapa kunskap och dess höga förmåga att stimulera och förmedla kunskap.

Varför detta program?

 • Du kommer att sluta med en djup förståelse för hur finansmarknaderna och finansinstituten fungerar såväl som om den ekonomiska budgetförordningen har på båda områdena.
 • Du kommer att behärska och sätta igång de senaste verktygen och teknikerna som används av finansanalytiker i den alltmer komplexa och utmanande finansvärlden.
 • Du kommer att läras av några av världens högsta fakultet, från UPF och andra prestigefyllda internationella universitet, och ett unikt urval av erfarna affärsfolk.
 • Du kommer att ha speciella sessioner om aktuella ämnen som levereras av våra gästprofessorer.
 • Du kommer att dra nytta av en praktikplats som ordnas av Karriärutvecklingsprogrammet, som är särskilt inriktat på finans- och banksektorn och samordnad av en erfaren finansiell professionell.
 • Du kommer att vara utrustad med de verktyg och färdigheter som behövs för en framgångsrik karriär inom investeringar och kommersiella banker, konsulttjänster eller i företagets bokföring och finansavdelning.

mål

 • Att förstå hur finansiella marknader och finansinstitut fungerar.
 • Att lära sig hur man tar de bästa investeringarna och finansieringsbesluten i ett bolag.
 • Att ta reda på den globala effekten av bank- och finansreglering.

Vem är det till?

Magisterexamen i finans och bankverksamhet är inriktad på nyutexaminerade och juniorprofessorer med följande akademiska bakgrund:

 • Ekonomi.
 • Företagsekonomi.
 • Teknik.
 • Matematik.
 • Fysik.

Sökande med annan akademisk bakgrund kommer att uppmanas att ge bevis på tillräcklig kvantitativ och analytisk utbildning genom att presentera en GMAT-poäng på 600 eller högre.

Ta reda på vad du ska lära dig.

Profil

Arbetserfarenhet

Engelska kravet

Ekonomi, företagsekonomi, teknik, matematik och fysik. Sökande med annan akademisk bakgrund kommer att bli ombedda att ge ett 650 eller högre GMAT-poäng

Vi söker kandidater med högst 3 års arbetslivserfarenhet.

TOEFL IBT:

CAE: C1

IELTS:

Engelska modersmål och de som har studerat sin kandidatexamen helt på engelska behöver inte presentera det nämnda certifikatet.

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

Thanks to the experience acquired throughout the years in the service of teaching and research, the UPF is launching a new way of understanding training within the business management and public admin ... Läs mer

Thanks to the experience acquired throughout the years in the service of teaching and research, the UPF is launching a new way of understanding training within the business management and public administration sector: the Barcelona School of Management. Läs mindre
Barcelona , Barcelona + 1 Mer Mindre