Magisterexamen Inom Elfordonsteknik

Universitat Rovira i Virgili

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Magisterexamen Inom Elfordonsteknik

Universitat Rovira i Virgili

Utvecklingen av nya intelligenta, ekologiska och integrerade transportsystem är en av de viktigaste sociala utmaningarna under 2000-talet, särskilt när det gäller utsläpp och vilken typ av energi som används. Det samhällsintresse och det industriella verksamheten som bildar sig kring elfordon ökar efterfrågan på kvalificerade proffs inom all teknik som tillämpas.

Magisterexamen inom elfordonsteknik är den första officiella magisterexamen specialiserad på elbilar som undervisas i hela den spanska staten. Med den här kvalifikationen är det avsett att överföra ingenjörerna olika teknik inom områdena elektronikteknik och -styrning, vilket kan vara av tillämpning vid utveckling av elektriska och hybridfordon och, om tillämpligt, i det konventionella fordonet.

Med det progressiva genomförandet av elbilen kommer behovet av ingenjörer med särskild kunskap inom området att växa och därför är huvudmålet för befälhavaren att utbilda specialiserade ingenjörer i samarbete med företag inom sektorn kopplad till territoriet.

samverkande institutioner

 • Lear Corporation
 • Applus Idiada

inträde

Mästaren riktar sig till:

 • Officiell kandidatexamen eller ingenjörsexamen i industriell elektronik och automation grad, examen i elektroteknik, civilingenjörsingenjörsexamen, examen i energiteknik, examen i systemteknik och telekommunikationstjänster, examen i teknikteknik Aerospace, Civilingenjörsingenjörsingenjör, Civilingenjörsingenjör, Civilingenjörsingenjör, Civilingenjörsexamen, Industriell ingenjörskonst, Telekommunikationsteknik, Flygteknik, Teknik inom automation och industriell elektronik, Elektronik Ingenjör och områden relaterade.
 • Officiella högskoleexamen av Teknisk Ingenjör i: Industriell Teknisk Ingenjör, Specialiserad på Industriell Elektronik; Teknisk ingenjör Industriell specialitet inom el; Teknisk ingenjör specialiserad i elektroniska system och relaterade områden.
 • Aktiva arbetare inom sektorn som vill förvärva ytterligare utbildning.

Studenter behöver en bärbar dator för att göra magisterexamen och att undersöka sig själva. De minsta rekommenderade kraven som datorn måste ha är följande:

 • Processor: Intel Core I5
 • RAM-minne: 4 GB
 • Hårddisk: 128 Gb
 • Operativsystem Windows 7 eller senare 64 bitar (kan också vara Linux)

Specifik dokumentation

Förutom den obligatoriska allmänna dokumentationen för förregistrering kan du också skicka in:

 • Ackreditering av kompletterande utbildning relaterad till innehållet i magisterexamen (kurser, seminarier eller annan träningsverksamhet).
 • Ackreditering av relevanta vistelser (på minst 12 veckor) på engelsktalande platser.
 • Akkreditering av yrkeserfarenhet som kräver en akademisk examen relaterad till masterprogrammet.

urvalskriterier

 1. Tillgångstitelns lämplighet enligt följande ordning:
  • Officiell kandidatexamen eller ingenjörsexamen i: Industriell elektronik och automation, Civilingenjörsexamen, Civilingenjörsingenjörsindustrin, Civilingenjörsingenjörsexamen, Civilingenjörsingenjör och telekommunikationstjänster, Civilingenjörsexamen Aerospace Technologies, Civilingenjörsingenjörsingenjör, Civilingenjörsingenjör, Civilingenjörsingenjör, Civilingenjör, Teknisk ingenjör, Ingenjörstekniker, Ingenjörsingenjörer inom automation och industriell elektronik, Elektronik Ingenjör: Upp till en högst 8 poäng.
  • Officiella högskoleexamen från Tekniska Ingenjörer i: Industriell Teknisk Ingenjör, Specialiserad på Industriell Elektronik; Industriell teknisk ingenjör, specialitet inom el; Teknisk ingenjör inom telekommunikation, specialitet inom elektroniska system: upp till högst 7 poäng.
  • Övrigt: 0 poäng.
 2. Bedömning av den akademiska rekordet för den officiella universitetsexamen som ger tillgång till mästaren: upp till högst 4 poäng.
 3. Kompletterande utbildning (ackrediterad dokumentär) relaterad till innehållet i master: upp till högst 2 poäng.
 4. Relevanta vistelser (av minst 12 veckor, ackrediterad dokumentär) på engelsktalande platser: upp till högst 2 poäng.
 5. Akkrediterad yrkeserfarenhet, för utövandet av vilken en akademisk examen är nödvändig inom ett område relaterat till masterprogrammet. För varje helår av yrkeserfarenhet kommer 0,2 poäng att läggas till högst 2 poäng.

Ansökningarna beställs från högsta till lägsta enligt poängen (summan av poäng i föregående avsnitt).

Om det inte finns några situationer med otillräckliga platser, och så länge som tillgångskraven är uppfyllda kan upptagande organet erkänna dig utan att prioritera baserat på meriterna.

karriär~~POS=TRUNC möjligheter~~POS=HEADCOMP

Kandidater från magisterexamen inom elfordonsteknik kan utveckla sina uppgifter inom följande arbetsområden:

 • Design, projicering, tillverkning och provning av prototyper under tillverkningsprocessen för ett elfordon och dess extra elektroniska komponenter.
 • Begrepp, genomförande och provning av alla elektroniska system för bearbetning av fordonets energi samt maskiner och inbyggd kontroll- och kommunikationsprogramvara som tillämpas på bilindustrin, enligt de utvecklingsmetoder som används inom sektorn och uppfyller motsvarande regler.
 • Forskning eller utveckling av produkten på nivå med design, utveckling eller projektledning.
Denna skola erbjuder program i:
 • Spansk


Senast uppdaterad May 21, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online och Campus-kombinerat
Start Date
Startdatum
Okt. 2018
Duration
Varaktighet
1 år
Deltid
Heltid
Price
Pris
2,913 EUR
Information
Deadline
Locations
Spanien - Tarragona
Startdatum: Okt. 2018
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Juni 30, 2019
Dates
Okt. 2018
Spanien - Tarragona
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Juni 30, 2019