MASTERSTUDIES

Hitta masterprogram i Affärsadministration på deltid i london, Storbritannien 2021

För att framgångsrikt uppnå en Masters examen, måste du skaffa ett antal krediter genom att skicka enskilda moduler. Mest lärde Masters kommer att ha ett antal centrala moduler som du måste ta och klara för att erhålla examen. Bedömningen av forsknings Masters är nästan alltid helt av en enda avhandling modul eller projekt.

UK, Storbritannien är mer än 300 år gammal och består av fyra konstituerande länder: England, Skottland, Wales och Nordirland. Storbritannien har varit ett centrum för lärande för de senaste 1000 åren och har många gamla och framstående universitet. Utländska studenter utgör en betydande andel av studenterna vid brittiska universitet.

London är huvudstad i Storbritannien, den folkrikaste regionen och där kungliga familjeliv. Det har den största koncentrationen av högre utbildning i Europa med 412 tusen studenter vid 43 universitet.

Be om information Masterexamina i Affärsadministration på deltid i london i Storbritannien 2021

3 Resultat i Affärsadministration, london Filter

MSc International Business Administration (Online)

SOAS University of London
MSc
Jan 2021
<
Heltid
<
Deltid
<
2&nbsp;-&nbsp;5 år
Engelska
Internet

Internationella företag har ett växande behov av högre personal med högkvalitativ ledarskap och specialistkunskap. Eftersom regionerna Asien och Afrika tar roll som ledande oc ...

Läs mer

M.Sc. i företagsekonomi - dubbel examen Frankrike / USA

IPAG Business School
MSc
<
Heltid
<
2 terminer
Engelska
Campusstudier

Denna Master of Science program är utformat för studenter som har examen från ett brett spektrum av affärsprogram som vill uppgradera och uppdatera sina kunskaper och färdighe ...

Läs mer

Master Of Business Administration

Greenwich School of Management
Magisterexamen
<
Heltid
<
Deltid
<
12 månader
Campusstudier

En av styrkorna i vårt MBA-program är den mångfald av program medlemmarnas bakgrund och erfarenheter.

Läs mer