close

Filter

Visa resultat

Hitta masterprogram i Affärsadministration på deltid i Fort Wayne, Amerikas förenta stater 2021

En masterexamen är ett bevis på slutförda studier på hög nivå där man som student både utökar sin kunskap inom ett visst område och främjar sin framtida karriär. De flesta masterexamina utfärdas av statliga eller privata universitet.Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det… Läs mer

En masterexamen är ett bevis på slutförda studier på hög nivå där man som student både utökar sin kunskap inom ett visst område och främjar sin framtida karriär. De flesta masterexamina utfärdas av statliga eller privata universitet.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Fort Wayne är en stor stad i delstaten Indiana som fungerar som hem för många museer, gallerier och parker. Det är också värd den 5: e största universitetet i staten som är Indiana University-Purdue University Fort Wayne. Detta är förutom två andra offentliga institutioner och tre privata universitet. Olika program inom områden som hälsa och företag erbjuds här.

Be om information Masterexamina i Affärsadministration på deltid i Fort Wayne i USA 2021

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
University of Saint Francis School of Business
Fort Wayne , Amerikas förenta stater

MBA-programmet tillåter studenten att få en sund bas av kunskap om olika funktionella områden för att förbättra sin förståelse av komplexa affärsproblem.

MBA-programmet tillåter studenten att få en sund bas av kunskap om olika funktionella områden för att förbättra sin förståelse av komplexa affärsproblem. -
Magisterexamen
Heltid
Deltid
2 år
Engelska
Campusstudier
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här