MASTERSTUDIES

Jämför 5 masterprogram i Algebra

Vanligtvis slutförd inom en till två års heltid anmälan, är en magisterexamen en avancerad studierätt tillgänglig för studenter med en kandidatexamen. Beroende på programmet kan eleverna behöva slutföra en eller flera inträdesprov före införandet.

Vad är en Master i Algebra och hur skiljer det sig från andra matematik grader? Liksom mer allmänna grader i matematik innebär en mastergrad i algebra en rigorös studie av talteori, topologi och metoder för tillämpad matematik. Studenter i denna typ av program specialiserar sig emellertid i algebra och geometri, som ofta fullbordar sin forskning inom matematisk logik. Andra studieområden som ingår i denna grad innefattar harmonisk analys, statistik, vätskedynamik, vetenskaplig beräkning och sannolikhet. Även om avhandlingsprojekt är det vanligaste alternativet för grader av denna typ, kan eleverna ha möjlighet att utveckla projekt utöver fakulteten eller lokala företag.

När de slutar sin studie, utvecklar studenter inom detta område ofta starka beräkningskunskaper, kunskaper i en mängd matematikrelaterad programvara och överlägsna analytiska förmågor. Dessa färdigheter kan ge uthålliga fördelar för eleverna i sina karriärer och personliga liv.

Factoringskostnader för en magisterexamen kan vara knepigt eftersom institutionen, studentens lokal, universitetets plats och studentregistreringsstatus är alla faktorer som kan leda till att priset fluktuerar. För bästa möjliga resultat ska studenterna kontakta sina potentiella skolor direkt för mer information.

Matematikens område utgör en viktig ryggrad till många branscher och vetenskaper. Karriärmöjligheter för kandidater med avancerade kvalifikationer är betydande och kan ta elever från forskningslaboratoriet till klassrummet - eller till styrelsen. Kandidater kan vara skollärare, aktuarier, statistiker, forskare och dataanalyser, men många andra möjligheter kan vara tillgängliga inom finans och teknik.

Matematik grader som en mästare i algebra är vanligtvis campusberoende eftersom de behöver laboratorietimmar och nära arbete med fakulteten, även om vissa program kan erbjuda online kurser som en del av läroplanen. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

5 Resultat i Algebra Filter

Master i algebra, geometri och kryptografi

University of Bucharest
Magisterexamen
<
Heltid
<
2 år
Engelska
Campusstudier

Master i algebra, geometri och kryptografi

Läs mer

Universitetets magisterexamen i avancerad matematik

Universidad Complutense de Madrid
Magisterexamen
Sep 2020
<
Heltid
<
Deltid
<
2 terminer
Spansk
Campusstudier

Master i avancerad matematik introducerades 2012/13 som en anpassning till EHEA för den gamla Master in matematisk forskning. Förutom syftet med den tidigare magisterexamen at ...

Läs mer

Master i matematik och modellering. Specialisering: Algebra med kryptografi och kodning

Linnaeus University
Magisterexamen
<
Heltid
<
2 år
Engelska
Campusstudier

Detta program passar alla som är intresserade av matematik och vill använda sina kunskaper till problemlösning och för att skapa nya matematiska modeller. Det ger dig också mö ...

Läs mer

Master i algebra, geometri och talteori (ALGANT)

University of Bordeaux
MSc
Sep 2020
<
Heltid
<
2 år
Engelska
Franska
Campusstudier

Detta internationella Erasmus Mundus Master-program tillhandahåller ett studie- och forskningsspår i ren matematik med ett starkt fokus på algebra, geometri och talteori.

Läs mer

Masterexamen i matematik och applikationer

University of Camerino
Magisterexamen
Okt 2020
<
Heltid
<
2 år
Engelska
Campusstudier

Magisterexamen i matematik och applikationer syftar till att befästa utbildningen i matematik hos sina akademiker genom att erbjuda ett brett utbud av avancerade kurser i alge ...

Läs mer