$close

Filter

Visa resultat

De mest populära masterprogrammen i 266 Argentina 2021/2022

En magisterexamen är en akademisk examen för personer som framgångsrikt beteckna en högre nivå av expertis. Det finns två huvudtyper av Masters - undervisade och forskning. Tjänar en avancerad examen såsom en Master erbjuder möjlighet att öka din kompetens och eventuellt förbättra din anställning chanser samtidigt. Masterprogram kan erbjudas online eller deltid, så att eleverna kan f… Läs mer

En magisterexamen är en akademisk examen för personer som framgångsrikt beteckna en högre nivå av expertis. Det finns två huvudtyper av Masters - undervisade och forskning.

Tjänar en avancerad examen såsom en Master erbjuder möjlighet att öka din kompetens och eventuellt förbättra din anställning chanser samtidigt. Masterprogram kan erbjudas online eller deltid, så att eleverna kan fullfölja sin utbildning på ett sätt som är bekvämt för dem.

Argentina är hjärtat i den högre utbildningen i synnerhet från sin forskning inriktad läroplan. Detta har gjort det möjligt studenter att få praktisk kunskap och färdigheter, men också ökad praktisk kunskap ansökan. Detta har hjälpt forskare att ge lösningar på landets problem.

Sök bland masterprogram i 266 i Argentina 2021/2022

Läs mindre
Läs mer om att studera i Argentina
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
  • Populärt Senaste Titel
  • Populärt
  • Senaste
  • Titel
Universidad de la Defensa Nacional
266, Argentina

Längd: 1 år. Ansikte mot ansikte-modalitet.

Längd: 1 år. Ansikte mot ansikte-modalitet. -
Magisterexamen
Spanish (Argentina)
Feb 2022
Campusstudier
 
Universidad de la Defensa Nacional
266, Argentina

Längd: 2 år. Ansikte mot ansikte-modalitet.

Längd: 2 år. Ansikte mot ansikte-modalitet. -
Magisterexamen
Spanish (Argentina)
Feb 2022
Campusstudier