98 Master Program i Arkitektur i Europa for 2024

Master Program i Arkitektur i Europa for 2024Filter
    • Dublin, Irland

    Heltid, Deltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    M.Phil. in History of Art and Architecture erbjuder ett distinkt program baserat på primärstudier av de enastående samlingarna på campus och i närheten. Fokus på både irländsk och global konst och arkitektur som hålls i samlingar i Irland ger studenterna ett brett utbud av möjliga vägar för forskning.

    • Milan, Italien

    Heltid

    2 år

    Blandad, På Campus

    Engelsk

    Programmet har som mål att förbereda en arkitekt som på ett tillfredsställande sätt kan svara på ett innovativt sätt på komplexiteten i problem relaterade till arkitektonisk design och konstruktion vid stora konstruktioner och komplexa arbeten.

    • Poole, Storbritannien

    Heltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    The Masters of Architecture utforskar nya tillvägagångssätt för arkitektpraxis, genom att göra, innovation och samarbete. Denna tvååriga, studiobaserade kurs är den andra delen av den tredelade kvalificeringen för att bli arkitekt. Denna designbaserade yrkeskvalifikation, ackrediterad av Royal Institute of British Architects (RIBA) och Architects Registration Board (ARB). Du kommer att arbeta tillsammans med andra tillverkare, kollaboratörer och möjliggörare som har kommit från olika skolor runt om i världen; har du möjlighet att samarbeta över hela konsten.

    • Belfast, Storbritannien

    Heltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    Ett innovativt masterprogram i filmisk arkitektur för entusiastiska studenter med en grundexamen i arkitektur som vill utforska framtida möjligheter inom arkitektur, design, film och kreativa industrier

    • Gothenburg, Sverige

    Heltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    Områdena arkitektur och stadsdesign är centrala för några av de mest pressande samhälleliga, miljömässiga och kulturella utmaningarna som mänskligheten för närvarande står inför. Utexaminerade inom detta område måste behärska ett brett utbud av färdigheter, från design, ingenjörskonst och teknik till kritiskt tänkande. Detta masterprogram ger den kunskap och know-how som krävs för att utöva arkitektur och stadsdesign professionellt.

    • Milan, Italien

    Heltid

    1 år

    Blandad

    Engelsk

    Specialiseringsmästaren blir experter inom kostruktionsindustrin med projektledningsförmåga för att utveckla produkter i full harmoni med den byggda miljön.

    • London, Storbritannien

    Heltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    MA Architecture Programme (ARB/RIBA Part II) vid Royal College of Art är en forskningsdriven, studiobaserad forskarutbildning som kritiskt prövar skapandet av arkitektur och rumslig praktik. Programmet stöder utvecklingen av varje students personliga position och praxis i förhållande till området. Programmet främjar ett inkluderande, kritiskt och lyhört sammanhang där arkitektur utforskas som ett medium snarare än ett mål i sig. Vi är uppmärksamma på angelägna politiska, sociala och ekologiska frågor, vilket gör att vi kan ifrågasätta sammanhangen och processerna för arkitektonisk produktion och stödja våra studenter att omdefiniera praxis.

    • Umeå, Sverige

    Heltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    Vill du vara med och designa hållbar arkitektur och utveckla socialt rättvisa städer för framtiden? Masterprogrammet i arkitektur och stadsdesign verkar mitt emellan det konstnärliga och det vetenskapliga kunskapsområdet. Programmet präglas av ett konsekvent fokus på hållbarhet och har en utforskande och experimentell profil med lärare från hela världen.

    • Groningen, Nederländerna

    Heltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    MA i konst och kultur: arkitekturens historia och stadsplanering positionerar utvecklingen av den europeiska staden (inklusive de postsocialistiska städerna i Central- och Östeuropa) som intimt kopplad till trender och tendenser på global nivå. Inspelet från Thomassen a Thuessink-stolen resulterar i ett tydligt fokus på hälsoeffekterna av den byggda miljön och de fenomen som sammanfattas i konceptet för hälsosamma städer (som sträcker sig från gårdagens hygieniska åtgärder till morgondagens urbana gerillaträdgårdskampanjer).

    • Stockholm, Sverige

    Heltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    Masterprogrammet i arkitektur erbjuder en unik lärmiljö där möjligheterna för studenter att skräddarsy sina examina är anmärkningsvärda. Bortsett från orienteringskurser som utforskar arkitekturens grunder, väljer studenter fritt studiokurser från ett brett utbud av teman som tar upp aktuella arkitektoniska ämnen. Utexaminerade når ledande positioner både inom privata arkitektbyråer och den offentliga sektorn.

    • Online Spain

    Deltid

    1 år

    Distansutbildning

    Spanska

    Utveckla din professionella karriär inom den efterfrågade sektorn för infoarkitektur och produktmodellering. Med ett praktiskt förhållningssätt och att använda de senaste teknikerna för att skapa tredimensionella miljöer i realtid, kommer du att bli en professionell specialiserad på design av arkitektoniska utrymmen, modellering av högpolygonobjekt och fotorealistisk rendering.

    • Gdańsk, Polen

    Heltid

    3 terminer

    På Campus

    Engelsk

    Kurser täcker ett brett spektrum av frågor från arkitektonisk och urban teori och design, avancerade strukturer och material, bevarande av monument till stadsförnyelsestrategier. Diplom som tilldelas efter avslutade studier på andra examen är formellt erkänt (i enlighet med direktiv 2005/36/EG) som bevis på att ha erhållit kvalifikationer för en arkitekt i Europeiska unionen.

    • Valencia, Spanien

    Heltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    Denna masterexamen i arkitektur gör att du kan arbeta som professionell arkitekt i Spanien och över hela Europa. Syftet med programmet är att ge studenterna möjlighet att utöka de färdigheter och kunskaper som förvärvats vid sidan av kandidatexamen i arkitektur (Grado en Fundamentos de Arquitectura), att utforska arkitektoniska projekt på djupet ur en experimentell synvinkel, samtidigt som de ger en solid och multidisciplinärt grepp om området.

    • Pécs, Ungern

    Heltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    Programmet utbildar inredningsartister om hur man implementerar estetiska, funktionella och psykologiska aspekter av ett givet utrymme eller utrymmen. Kandidater kommer att ha grundläggande teknisk kunskap, konstnärliga färdigheter, ha en förståelse och grundlig kunskap om designtankprocessen och deras betydelse under planeringsförfarandet. De förvärvar också primära tillverknings-, produktionsprocesser och deras villkor.

    • Villaviciosa de Odón, Spanien

    Heltid

    5 år

    På Campus

    Engelsk

    Kandidatexamen i arkitektur Universidad Europea i Madrid är ett femårigt program som syftar till att ge studenterna kunskap och färdigheter för att leda arkitekturprojekt runt om i världen. Arkitekturexamen, som uppgår till 300 högskolepoäng, säkerställer att du kommer att ha kunskap om de senaste digitala verktygen i branschen, såsom BIM Methodology, Drawing, Projects and Urbanism, bland andra.