MASTERSTUDIES

Se alla masterprogram i Arkitektur i Iran på deltid 2020

För att framgångsrikt uppnå en Masters examen, måste du skaffa ett antal krediter genom att skicka enskilda moduler. Mest lärde Masters kommer att ha ett antal centrala moduler som du måste ta och klara för att erhålla examen. Bedömningen av forsknings Masters är nästan alltid helt av en enda avhandling modul eller projekt.

Arkitekturstudier fokuserar på byggnadshistoria och husdesign i ett konstnärligt kontext. Studenter får lära sig om kända arkitekter och olika arkitektoniska stilar i Amerika och Europa.

Det är känt som den islamiska republiken Iran. Det är i västra Asien. Utbildningen här är centraliserad med K-12 utbildning som övervakas av ministeriet för utbildning, medan den högre utbildningen övervakas av ministeriet för vetenskap och Technology.According till SCImago, skulle Iran rankas fjärde plats i världen när det gäller forskning produktionen med 2018.

Börja idag Bästa masterprogrammen i Arkitektur i Iran på deltid 2020

1 Resultat i Arkitektur, Iran Filter

Master i energi och arkitektur

University of Tehran, Kish International Campus
Magisterexamen
Sep 2020
<
Heltid
<
Deltid
Engelska
Campusstudier

Studenter på denna masterkurs kommer att lära sig miljödesignmetoder som relaterar till de olika stadierna av arkitektonisk design och kommer att kunna utvärdera befintliga by ...

Läs mer