MASTERSTUDIES

Se masterprogram i Arkitektur i Nottingham i Storbritannien 2020

En masterexamen utfärdas när studenten har slutfört ett studieprogram på masternivå. För att ta en masterexamen måste man vanligtvis ta 12 till 18 kurser på högskolenivå, samt skriva en uppsats.

Studenter som är intresserade av tillämpad matematik kan välja att studera arkitektur. På många kurser lär man sig att utformar kostnadseffektiva, visuellt iögonfallande och strukturellt genomförbara hem och byggnader genom att fokusera på tekniska principer och problemlösningstekniker.

Förenade konungariket Storbritannien och Nordirland, allmänt känd som Förenade kungariket och Storbritannien, är en suverän stat ligger utanför nordvästra kusten av den europeiska kontinenten.De två mest kända (och äldsta) universiteten är Oxford och Cambridge (ofta kallad Oxbridge av många britter) England har också flera andra världsklass institutioner, däribland flera i London (särskilt Imperial College, London School of Economics, University College London och kung 's College London, är alla en del av London University)

Nottingham är känd för legenden om Robin Hood, två stora teatrar och många museer och gallerier. Det är också hem till två universitet som har över 60 tusen studenter, 12 miljarder av dem är internationella.

Be om information Masterexamina i Arkitektur i Nottingham i Storbritannien 2020

2 Resultat i Arkitektur, Nottingham Filter

MSc förnybar energi och arkitektur

The University of Nottingham - Faculty of Engineering
MSc
<
Heltid
Engelska
Campusstudier

Kursen fokuserar på att integrera förnybar energi och hållbar teknik för att förbättra komfort och klimat.

Läs mer

MArch Architecture Design and Build

The University of Nottingham - Faculty of Engineering
Magisterexamen
<
Heltid
Engelska
Campusstudier

Kursen fokuserar på roll och tillämpning av material och teknik i skapandet av samtida arkitektur.

Läs mer