MASTERSTUDIES

Se masterprogram i Arkitektur i Sydafrika 2020

En magisterexamen är en akademisk examen för personer som framgångsrikt beteckna en högre nivå av expertis. Det finns två huvudtyper av Masters - undervisade och forskning.

Arkitekturstudier fokuserar på byggnadshistoria och husdesign i ett konstnärligt kontext. Studenter får lära sig om kända arkitekter och olika arkitektoniska stilar i Amerika och Europa.

Ett land som ligger på den södra spetsen av Afrika, Sydafrika, har en rik kultur som du aldrig kommer att få nog av medan touring eller studerar här. Språken inkluderar här Afrikaner och engelska samt holländska. Campus livet av den stora sydafrikanska universitet, University of Johannesburg eller något annat universitet skall sinne blåser. Du kommer att älska interagera med Bantus här och det tropiska klimatet i regionen.

De mest populära masterprogrammen i Arkitektur i Sydafrika 2020

2 Resultat i Arkitektur, Sydafrika Filter

MArch / MArch i design, teori och praktik

University of Johannesburg
Magisterexamen
Jan 2021
<
Heltid
<
12&nbsp;-&nbsp;36 månader
30 Okt 2020
Engelska
Campusstudier

Syftet med programmet MArch (Design, Theory and Practice) är att erbjuda ett masterprogram som är öppet för kandidater som vill genomföra avancerade arkitektoniska (eller inom ...

Läs mer

Master of Architecture

Mind Development Academy
Magisterexamen
<
Heltid
<
Deltid
Engelska
Internet

Programmet Master of Architecture erbjuds online via distansutbildning. Efter utvärdering av både akademisk rekord och livserfarenhet, hjälper AIU-personal som arbetar i samar ...

Läs mer