94 Deltid Master Program i Arkitekturstudier 2024

Deltid Master Program i Arkitekturstudier 2024Filter
    • Wellington, Nya Zeeland

    Heltid, Deltid

    18 månader

    På Campus

    Engelsk

    Bli en expert på vetenskapen om den byggda miljön och öka din förståelse för sambanden mellan arkitektur, konstruktion, testning och byggforskning. Du kommer att utforska byggkonstruktion och prestanda, hur byggmaterial fungerar, hållbarhet i branschen och förhållandet mellan byggnader och miljö. Lär dig att ifrågasätta, testa och förklara dessa element och bli säker på din kunskap som arkitektforskare.

    • Dublin, Irland

    Heltid, Deltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    M.Phil. in History of Art and Architecture erbjuder ett distinkt program baserat på primärstudier av de enastående samlingarna på campus och i närheten. Fokus på både irländsk och global konst och arkitektur som hålls i samlingar i Irland ger studenterna ett brett utbud av möjliga vägar för forskning.

    • Hung Hom, Hongkong

    Heltid, Deltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    Master of Design (Transitional Environments Design) syftar till att utveckla en hög nivå av intellektuell och praktisk behärskning av analys och design av olika landsbygds- och stadsmiljöer i regionen, med bredare implikationer för globala sammanhang.

    • Manchester, Storbritannien

    Heltid, Deltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    Få specialistkunskaper om förnyelse av städer med denna ackrediterade master

    • London, Storbritannien

    Heltid, Deltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    MARch Design Practice är ett ettårigt program som stödjer arkitekter, designers och rumsliga praktikers kreativa och kritiska engagemang i utformningen av den byggda miljön. Med klimat som ett centralt fokus kommer eleverna att överväga hur återanvändning, material, avfall och förkroppsligade kol interagerar med ekonomi, politik och identitet för att skapa nya möjligheter för designpraktik i den rättvisa övergången till en rättvis och blomstrande värld. Studenter kommer att kritiskt engagera sig i de planetariska konsekvenserna av konstruktion och göra djärva, rigorösa och informerade designförslag genom vilka en värld annars kan byggas.

    • Madrid, Spanien
    • Seville, Spanien
    • + 2 more

    Heltid, Deltid

    6 månader

    Distansutbildning, På Campus

    Spanska

    The Master in Interior Design and BIM Architecture vänder sig till personer som är intresserade av inredningsindustrin och BIM -arkitekturen. Även om förkunskaper inte är nödvändiga för en adekvat användning av befälhavaren, rekommenderas det att studentens profil är ingenjör, arkitekt, lantmätare ...

    • Madrid, Spanien
    • Online

    Heltid, Deltid

    1 år

    Blandad, På Campus

    Spanska

    Genom att gå med i detta program kommer du inte bara att behärska de tekniska och juridiska aspekterna av modern stadsplanering utan också bli en del av lösningen på aktuella miljöutmaningar.

    • Online Spain

    Deltid

    1 år

    Distansutbildning

    Spanska

    Utveckla din professionella karriär inom den efterfrågade sektorn för infoarkitektur och produktmodellering. Med ett praktiskt förhållningssätt och att använda de senaste teknikerna för att skapa tredimensionella miljöer i realtid, kommer du att bli en professionell specialiserad på design av arkitektoniska utrymmen, modellering av högpolygonobjekt och fotorealistisk rendering.

    • New York, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    Världen blir mer urbaniserad och städerna blir tätare och mer mångfaldiga. Det är spännande – det är också utmanande. Från transport till miljö och kriminalitet till utbildning, urbana frågor är komplexa eftersom de hänger ihop. NYU Wagner ger dig den unika möjligheten att studera stadsplanering inom ramen för dessa frågor, inom en skola för public service.

    • Hong Kong, Hongkong

    Heltid, Deltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    Programmet syftar till att: förbättra befintliga byggnadsrelaterade yrkesverksamma med kunskapen om stadsdesign och regional planering; producera experter med omfattande kunskap om stadsdesign och regional planering; tillhandahålla multidisciplinär strategi för arkitektur, anläggning, stadsplanering, stadsplanering, byggtjänster och byggpersonal; etc.

    • Madrid, Spanien
    • Amsterdam, Nederländerna

    Deltid

    15 månader

    Blandad

    Engelsk

    Master in Business for Architecture and Design utbildar proffs för en framtid som inte skiljer mellan affär och design, inte mellan fysiskt och digitalt, och där handling, samarbete och multidisciplinaritet är regeln. Arkitekter och designers framstår som kreativa och analytiska tänkare, som kan bidra med kraftfulla lösningar på några av vår tids komplexa problem. Men att utveckla denna potential fullt ut kräver en vision och en uppsättning färdigheter som sträcker sig långt bortom deras område. Effekt i rumslig design innebär att förstå hur ekonomin fungerar, hur företag skapar och hanterar värde genom idéer, människor och processer, hur branschproblem kan omvandlas till affärsmöjligheter, hur kunder och företag engagerar sig med varandra, eller hur teknik och innovation kan stärka organisationer.

    • Camperdown, Australien

    Heltid, Deltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    Denna examen arbetar med en serie studior med projekt som betonar forskning, design och vision. Ditt arbete definieras av branschpraxis, kartlägger de sociala, miljömässiga, praktiska och estetiska behoven av briefen, arbetar inom det bredare sammanhanget av arkitekturteori och filosofi.

    • Rochester, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    I en tid av betydande övergång i yrket, möjliggör RIT:s arkitekturprogram för fullt införlivande av färdigheter och kunskaper som är avgörande för 2000-talets arkitekt. Programmet producerar bretttänkande arkitekter väl förankrade i principer och praxis för hållbarhet som kan tillämpa sina kunskaper och talanger på de arkitektoniska problem som den moderna staden utgör.

    • Leeds, Storbritannien

    Heltid, Deltid

    12 månader

    På Campus

    Engelsk

    Stadsdesignen erkänner arkitektur och staden som en kollektiv form av kunskap. Det samlar yrkesverksamma från olika bakgrunder som delar en passion för att förbättra utformningen av våra stadsmiljöer. Oavsett om du har studerat stadsdesign, arkitektur, tvärvetenskaplig design eller planering kommer den här kursen att göra det möjligt för dig att nätverka med utövare, planerare, arkitekter och landskapsarkitekter för att utforska stadsdesignens roll i staden.

    • Barcelona, Spanien

    Heltid, Deltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    Magisterexamen i arkitektur och design Business Management strävar efter att säkerställa att du kommer att kunna ge ditt yrke särskiljningsvärde genom företagskunskap. Denna kunskap kommer att stärka din förmåga att expandera din verksamhet och öka dina chanser att ansluta dig till de ledande företagen i din sektor, som behöver professionella med teknisk kunskap och ett mångsidigt, innovativt och strategiskt affärssinne.