58 Deltid Master Program i Arkitekturstudier i Europa for 2024

Deltid Master Program i Arkitekturstudier i Europa for 2024Filter
    • Dublin, Irland

    Heltid, Deltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    M.Phil. in History of Art and Architecture erbjuder ett distinkt program baserat på primärstudier av de enastående samlingarna på campus och i närheten. Fokus på både irländsk och global konst och arkitektur som hålls i samlingar i Irland ger studenterna ett brett utbud av möjliga vägar för forskning.

    • Manchester, Storbritannien

    Heltid, Deltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    Få specialistkunskaper om förnyelse av städer med denna ackrediterade master

    • London, Storbritannien

    Heltid, Deltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    MARch Design Practice är ett ettårigt program som stödjer arkitekter, designers och rumsliga praktikers kreativa och kritiska engagemang i utformningen av den byggda miljön. Med klimat som ett centralt fokus kommer eleverna att överväga hur återanvändning, material, avfall och förkroppsligade kol interagerar med ekonomi, politik och identitet för att skapa nya möjligheter för designpraktik i den rättvisa övergången till en rättvis och blomstrande värld. Studenter kommer att kritiskt engagera sig i de planetariska konsekvenserna av konstruktion och göra djärva, rigorösa och informerade designförslag genom vilka en värld annars kan byggas.

    • Madrid, Spanien
    • Seville, Spanien
    • + 2 more

    Heltid, Deltid

    6 månader

    Distansutbildning, På Campus

    Spanska

    The Master in Interior Design and BIM Architecture vänder sig till personer som är intresserade av inredningsindustrin och BIM -arkitekturen. Även om förkunskaper inte är nödvändiga för en adekvat användning av befälhavaren, rekommenderas det att studentens profil är ingenjör, arkitekt, lantmätare ...

    • Madrid, Spanien
    • Online

    Heltid, Deltid

    1 år

    Blandad, På Campus

    Spanska

    Mästaren i fastigheter, urbanism, miljö och smarta städer erbjuder en bred och djup inlärning av alla juridiska, ekonomiska, strategiska och finansiella element som utgör urbanism och fastighetsvärlden.

    • Online Spain

    Deltid

    1 år

    Distansutbildning

    Spanska

    Utveckla din professionella karriär inom den efterfrågade sektorn för infoarkitektur och produktmodellering. Med ett praktiskt förhållningssätt och att använda de senaste teknikerna för att skapa tredimensionella miljöer i realtid, kommer du att bli en professionell specialiserad på design av arkitektoniska utrymmen, modellering av högpolygonobjekt och fotorealistisk rendering.

    • Turin, Italien

    Heltid, Deltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    MS bildar en "planerare" med färdigheter som gör det möjligt för honom att ta en roll som samordning av projektteam som är engagerade i territoriell och stadsplanering, landskapsplaneringsaktiviteter och utveckling av strategier, policyer och projekt för stads- och territoriella omvandlingar.

    • Dundee, Storbritannien

    Deltid

    24 månader

    På Campus

    Engelsk

    • Madrid, Spanien
    • Amsterdam, Nederländerna

    Deltid

    15 månader

    Blandad

    Engelsk

    Master in Business for Architecture and Design utbildar proffs för en framtid som inte skiljer mellan affär och design, inte mellan fysiskt och digitalt, och där handling, samarbete och multidisciplinaritet är regeln. Arkitekter och designers framstår som kreativa och analytiska tänkare, som kan bidra med kraftfulla lösningar på några av vår tids komplexa problem. Men att utveckla denna potential fullt ut kräver en vision och en uppsättning färdigheter som sträcker sig långt bortom deras område. Effekt i rumslig design innebär att förstå hur ekonomin fungerar, hur företag skapar och hanterar värde genom idéer, människor och processer, hur branschproblem kan omvandlas till affärsmöjligheter, hur kunder och företag engagerar sig med varandra, eller hur teknik och innovation kan stärka organisationer.

    • Leeds, Storbritannien

    Heltid, Deltid

    12 månader

    På Campus

    Engelsk

    Stadsdesignen erkänner arkitektur och staden som en kollektiv form av kunskap. Det samlar yrkesverksamma från olika bakgrunder som delar en passion för att förbättra utformningen av våra stadsmiljöer. Oavsett om du har studerat stadsdesign, arkitektur, tvärvetenskaplig design eller planering kommer den här kursen att göra det möjligt för dig att nätverka med utövare, planerare, arkitekter och landskapsarkitekter för att utforska stadsdesignens roll i staden.

    • Barcelona, Spanien

    Heltid, Deltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    Magisterexamen i arkitektur och design Business Management strävar efter att säkerställa att du kommer att kunna ge ditt yrke särskiljningsvärde genom företagskunskap. Denna kunskap kommer att stärka din förmåga att expandera din verksamhet och öka dina chanser att ansluta dig till de ledande företagen i din sektor, som behöver professionella med teknisk kunskap och ett mångsidigt, innovativt och strategiskt affärssinne.

    • Lincoln, Storbritannien

    Heltid, Deltid

    På Campus

    Engelsk

    • Parma, Italien

    Heltid, Deltid

    2 år

    Blandad, På Campus

    Italienska, Engelsk

    Civilingenjören i arkitektur och stadshållbarhet är det enda tvååriga utbildningsprogrammet på avancerad nivå i arkitektur i Emilia-Romagna som helt undervisas både på italienska och engelska. Det kräver en kandidatexamen (studier på grundnivå) som erhållits i Italien (klass L-17) eller utomlands. Kursen följer det europeiska direktivet 85/384/EEG om ömsesidigt erkännande av examensbevis, certifikat och andra bevis på formella kvalifikationer inom arkitektur inom Europeiska unionen.

    • Edgbaston, Storbritannien

    Heltid, Deltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    Fullt ackrediterad av Royal Town Planning Institute (RTPI), är vår stads- och regionplanering MSc utformad för att utveckla studenter som reflekterande utövare inom planeringsyrket och relaterade discipliner i den byggda miljön. Användningen av mark och utrymme är en hett omtvistad fråga av grundläggande betydelse för att skapa hälsosamma samhällen och upprätthålla en god livskvalitet för lokalbefolkningen. Planerare spelar en avgörande roll när det gäller att förmedla mellan konkurrerande intressen och bygga grunden för rättvis tillväxt, hållbara miljöer och beboeliga samhällen.

    • London, Storbritannien
    • Online

    Heltid, Deltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    I en alltmer urbaniserad värld finns det en växande internationell efterfrågan på stadsdesigners. Dessa kurser kommer att utrusta dig med de kunskaper och färdigheter du behöver delta i detta snabbt växande yrke. Urban design innebär att utforma den fysiska miljön för livet i städerna. Tempoet i byförändringen och utmaningen att göra städerna effektiva, hållbara och meningsfulla kräver kreativa lösningar för design och förvaltning.