MASTERSTUDIES

Se masterprogram i Arkitekturstudier i Lyon i Frankrike 2020

En mästare 's examen är en forskarutbildning akademiska examen. Man måste redan ha en grundexamen att ansöka om en master 's program. De flesta master 's utbildningsprogram skulle kräver studenterna att slutföra en master ' s avhandling eller uppsats.

Processen att skapa en välgjord struktur innebär en hel del mer än att bara bygga upp fyra väggar. Det krävs kunskap om arkitektur för att säkerställa att byggnader uppfyller förutbestämda önskningar och juridiska riktlinjer.

Frankrike erbjuder en superb högskolesystemet att inte bara medborgarna utan även utlänningar. Landet 's dynamiska kultur lockar utländska studenter och de som är intresserade av att fullfölja internationella kurser. Frankrike har en tradition av vetenskaplig och teknisk innovation. Detta säkerställer att forskare fullt ut utnyttja sin kreativitet.

Lyon ligger i östra-centrala Frankrike. Det är staden med mer än 400.000 invånare. Lyon har många universitet, högskolor och andra mindre inrättningar för högre utbildning.

Be om information Masterexamina i Arkitekturstudier i Lyon i Frankrike 2020

1 Resultat i Arkitekturstudier, Lyon Filter

Iaad + écoles de Condé

École de Condé
Magisterexamen
Sep 2020
<
Heltid
Engelska
Campusstudier

IAAD och Écoles de Condé meddelar undertecknandet av ett viktigt strategiskt partnerskap, vilket kommer att resultera i att integrera dessa två enheter inom ett större verklig ...

Läs mer