12 Deltid Master Program i Arkitekturstudier i Nordamerika for 2024

Deltid Master Program i Arkitekturstudier i Nordamerika for 2024Filter
    • New York, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    Världen blir mer urbaniserad och städerna blir tätare och mer mångfaldiga. Det är spännande – det är också utmanande. Från transport till miljö och kriminalitet till utbildning, urbana frågor är komplexa eftersom de hänger ihop. NYU Wagner ger dig den unika möjligheten att studera stadsplanering inom ramen för dessa frågor, inom en skola för public service.

    • Rochester, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    I en tid av betydande övergång i yrket, möjliggör RIT:s arkitekturprogram för fullt införlivande av färdigheter och kunskaper som är avgörande för 2000-talets arkitekt. Programmet producerar bretttänkande arkitekter väl förankrade i principer och praxis för hållbarhet som kan tillämpa sina kunskaper och talanger på de arkitektoniska problem som den moderna staden utgör.

    • Arlington, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    18 månader

    På Campus

    Engelsk

    MS i hållbar byggnadsteknik är ett 30-kredit timmars postprofessionellt utbildningsprogram för utövare inom arkitektur, konstruktion, teknik och andra allierade områden.

    • Medford, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    Det ackrediterade MA-programmet vid Institutionen för stads- och miljöpolitik och planering (UEP) vid Tufts förbereder en ny generation ledare - "praktiska visionärer" - som kommer att bidra till utvecklingen av inkluderande och hållbara samhällen. Ett nationellt ackrediterat program, det skiljer sig från många andra planerings- och politikprogram genom att ha ett starkt socialt rättvisefokus

    • Valle de Bravo, Mexiko

    Heltid, Deltid

    4 terminer

    Blandad

    Spanska

    Utforska design och utveckling av beboeliga utrymmen som främjar människors och miljöns välbefinnande, under deltagande processer som berikar den sociala strukturen. Magisterexamen i arkitektur, design och hållbart byggande tar upp platsbaserad design som en premiss för att uppnå en arkitektur som är lämplig för sammanhanget och tillägnad av dess invånare.

    • Miami, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    3 terminer

    På Campus

    Engelsk

    Master of Real Estate Development Urbanism är ett tvärvetenskapligt ettårigt kandidatprogram som kombinerar styrkorna vid University of Miami skolor för arkitektur, företagsekonomi och lag för att skapa ett världsklass program som blandar grunden för fastighetsutveckling med livable samhällsplanering och design. MRED U-programmet är 36 hp.

    • New Orleans, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    Master of Sustainable Real Estate Development (MSRED) -graden är ett tvärvetenskapligt ettårig forskarutbildning som förbereder studenter från olika bakgrunder för att bli effektiva och inflytelserika deltagare inom områdena fastighetsfinansiering, design och utveckling. Vi utrustar våra kandidater med en blandad utbildning i affärs, ekonomi, hållbar design, urbanism och juridiska frågor. MSRED-graden är praktikorienterad och betonar möjligheter för studenter att få erfarenhet och bygga ett professionellt nätverk i innovativa ideella, ideella och offentliga miljöer.

    • Vancouver, Kanada

    Heltid, Deltid

    12 månader

    På Campus

    Engelsk

    Master of Engineering Leadership (MEL) i Urban Systems är en professionell examen för systemtänkare som vill ta itu med komplexa infrastrukturutmaningar. Detta hybridprogram kombinerar kurser på ingenjörsnivå och stadsplanering med UBC Sauder School of Business-kurser - vilket ger dig färdigheterna och självförtroendet att bygga din karriär och driva innovation inom stadsplanering.

    • Miami, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    Detta unika program är utformat för studenter med olika bakgrund inom arkitektur, miljövetenskap, ledning, samhällsvetenskap eller de som redan arbetar i gröna karriärer.

    • New Orleans, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    3 terminer

    På Campus

    Engelsk

    New Orleans är en makalös plats att studera bevarande av. Förutom dess extraordinära inventering av några av de mest utmärkande historiska arkitekturerna i USA, är New Orleans ett mikrokosmos av globala frågor från havsnivå till prisvärde och social rättvisa. På bara två semestrar av heltidsstudier, plus en praktik eller avhandling som kan slutföras var som helst i världen, förbereder programmet Master of Preservation Studies studenterna att bli ledare inom området för bevarande.

    • Philadelphia, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    Interiörarkitekturen betonar hur den inre miljön omfattar alla delar av den inre volymen och erkänner korsningen mellan arkitektur och interiörer. Programmets flexibla läroplan kan skräddarsys för att passa alla, oavsett om du har en icke-design-grundutbildning eller vill bygga vidare på tidigare akademisk eller yrkeserfarenhet för att ge dig en professionell fördel. Genom att skapa en balans mellan teori och tillämpning, fördjupar detta program dig i nuvarande teknik och hållbar praxis, förbereder dig att ansluta sig till yrket omedelbart efter examen, i en två till tre årig sekvens (49-69 poäng).

    • New York, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    The New School civilingenjör i offentlig och urban politik utmanar dig att utveckla innovativa lösningar för världens viktigaste utmaningar, som blir alltmer urbana och globala. Vårt samhälle av forskare undersöker dagens stadspolitiska frågor i realtid och skapar kreativa lösningar, samtidigt som vi arbetar nära med beslutsfattare i myndigheter och ideella organisationer.