MASTERSTUDIES

Se alla masterprogram i Arkitekturstudier i Slovenien på deltid 2020

För att framgångsrikt uppnå en Masters examen, måste du skaffa ett antal krediter genom att skicka enskilda moduler. Mest lärde Masters kommer att ha ett antal centrala moduler som du måste ta och klara för att erhålla examen. Bedömningen av forsknings Masters är nästan alltid helt av en enda avhandling modul eller projekt.

Arkitektur är en process där man utformar och planerar en plats eller en byggnad enligt en uppsättning estetiska, sociala och miljömässiga riktlinjer. På grund av detta delas arkitekturen ofta in i kategorier beroende på övergripande stil.

Slovenien, officiellt Republiken Slovenien, är en nationalstat i Centraleuropa vid korsningen av stora europeiska kulturella och handelsvägar. Slovenien är ett relativt säkert land att besöka. Universitetet i Ljubljana är den äldsta och största lärosäte i landet, som erbjuder tre konsthögskolor: Teater och film, musik, och konst.

Börja idag Bästa masterprogrammen i Arkitekturstudier i Slovenien på deltid 2020

1 Resultat i Arkitekturstudier, Slovenien Filter

Master i förvaltning av smarta städer

DOBA Business School
Magisterexamen
Okt 2020
<
Heltid
<
Deltid
<
2 år
Engelska
Serb
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet

Städer och samhällen är de viktigaste platserna för de viktigaste utmaningarna i modern tid, som vi måste förstå och kunna lösa genom att inkludera medborgare för att förbättr ...

Läs mer