MASTERSTUDIES

Se masterprogram i Arkitekturstudier i Lincoln i Storbritannien 2020

Fördelarna med en Masters sträcker sig längre än att förbättra din intäktspotential. De kan ge dig personliga och professionella färdigheter för att accelerera din utveckling. De är också en möjlighet att skilja dig från dina kamrater, kommer många av dem har liknande A-nivå och grundutbildning kvalifikationer.

För att en ny struktur ska uppfylla tekniska och estetiska specifikationer krävs expertisen hos en person som är kunnig inom arkitektur. Detta innebär att kunna skapa ritningar, ta mätningar och även kunna kompromissa.

Förenade konungariket Storbritannien och Nordirland, allmänt känd som Förenade kungariket och Storbritannien, är en suverän stat ligger utanför nordvästra kusten av den europeiska kontinenten.De två mest kända (och äldsta) universiteten är Oxford och Cambridge (ofta kallad Oxbridge av många britter) England har också flera andra världsklass institutioner, däribland flera i London (särskilt Imperial College, London School of Economics, University College London och kung 's College London, är alla en del av London University)

Lincoln är en stad i England med en befolkning på mindre än 100 tusen, med en tredjedel är högskolestuderande. Tidigaste ursprung Lincoln befinns vara från järnåldern, omkring 1: a århundradet f.Kr. medan de viktigaste lämningarna är från romartiden.

Be om information Masterexamina i Arkitekturstudier i Lincoln i Storbritannien 2020

4 Resultat i Arkitekturstudier, Lincoln Filter

Master of Architecture

University of Lincoln
Magisterexamen
Sep 2020
<
Heltid
<
Deltid
<
2&nbsp;-&nbsp;5 år
Engelska
Campusstudier

Detta yrkesutbildningsprogram erbjuder flexibilitet för att skräddarsy ditt lärande inom ett ramverk som uppfyller kraven från Royal Institute of British Architects (RIBA) och ...

Läs mer

Master i inredning Arkitektur och design

University of Lincoln
MA
Sep 2020
<
Heltid
<
Deltid
Engelska
Campusstudier

Detta MA-program är utformat för konst, arkitektur och design kandidater som vill specialisera sig i kreativa förhållningssätt till interiörer i byggnader och miljö design. ...

Läs mer

Master i arkitektur (MArch)

University of Lincoln
Magisterexamen
Sep 2020
<
Heltid
<
Deltid
<
2&nbsp;-&nbsp;5 år
Engelska
Campusstudier

Detta yrkesprogram syftar till att ge en högkvalitativ utbildning för ambitiösa arkitekter. Programmet är föreskrivet av Arkitekterna Registreringsverket och validerat av Roya ...

Läs mer

Master i arkitektur

University of Lincoln
Magisterexamen
Sep 2020
<
Heltid
Engelska
Campusstudier

Kursen syftar till att locka en grupp studenter från hela världen och försöker ge dig möjlighet att bygga ditt eget globala nätverk av medarbetare.

Läs mer