MASTERSTUDIES

Hitta 2 masterprogram på distans i Adelaide, Australien

En masterexamen utfärdas när studenten har slutfört ett studieprogram på masternivå. För att ta en masterexamen måste man vanligtvis ta 12 till 18 kurser på högskolenivå, samt skriva en uppsats.

Konsthantverk är väsentliga för att göra tilltalande design på alla områden i livet. Utan dem skulle världen vara oerhört tråkigt. En Master i Applied Arts ger dig en djupare förståelse av användningen av konst i dessa praktiska områden.

Distansutbildning eller distansutbildning är ett sätt att leverera utbildning och undervisning, ofta på individuell basis, för elever som inte är fysiskt närvarande på campus.

Australien är en ö land och kontinent på södra halvklotet, i SW Pacific, en medlemsstat i Samväldet.

South Australia har många privata och offentliga universitet som erbjuder forskarutbildning och grundutbildning. Dessutom är Eftergymnasial yrkesutbildning som erbjuds av vissa högskolor i detta område.

Be om information Masterprogram på distans i Adelaide i Australien 2020

2 Resultat i Master, Adelaide, Distansutbildning Filter

Master of Business

Flinders University
Magisterexamen
Jan 2021
<
Heltid
<
Deltid
<
2 år
Engelska
Internet

Få en omfattande grund i kärnverksamheten och förvaltningsdisciplinerna. Flinders University program i affärer är utformade för att ge dig en stark grund för kunskap, förståel ...

Läs mer

Master of Global Project Management (Avancerad)

Torrens University Australia
Magisterexamen
<
Heltid
<
Deltid
Engelska
Campusstudier
Internet

Förfina och fördjupa din förståelse för alla processer som är inblandade i projektledning. Master of Global Project Management och Master of Global Project Management (avancer ...

Läs mer