MASTERSTUDIES

Se masterprogram i Bioinformatik i Italien 2021

För att framgångsrikt uppnå en Masters examen, måste du skaffa ett antal krediter genom att skicka enskilda moduler. Mest lärde Masters kommer att ha ett antal centrala moduler som du måste ta och klara för att erhålla examen. Bedömningen av forsknings Masters är nästan alltid helt av en enda avhandling modul eller projekt.

Bioinformatik behandlar tillämpningen av dator angreppssätt för att förstå biologiska system. Det har blivit ett viktigt fokus för industrin, särskilt i den post-genomiska ålder.

Italien, officiellt Republiken Italien, är en enhetlig parlamentarisk republik inom Europeiska unionen, som ligger i södra Europa. I norr gränsar det Frankrike, Schweiz, Österrike och Slovenien längs Alperna.

De mest populära masterprogrammen i Bioinformatik i Italien 2021

2 Resultat i Bioinformatik, Italien Filter

Master i bioinformatik

University of Bologna
Magisterexamen
<
Heltid
<
2 år
Engelska
Campusstudier

International Bologna Master in Bioinformatics behandlar dessa frågor och syftar till att generera kunskap och expertis inom specifika områden inom biologi, bioteknik och medi ...

Läs mer

MSc i bioinformatik för datateknik

Politecnico di Milano
MSc
Feb 2021
<
Heltid
<
2 år
Engelska
Campusstudier

Programmet syftar till att bilda "genomforskare", det vill säga kandidater som har tillräcklig kunskap om biologiska systemets molekylära grund strukturen och funktionen hos b ...

Läs mer