MASTERSTUDIES

Se masterprogram i Bioinformatik i Durham i USA 2021

En mästare 's examen är en forskarutbildning akademiska examen. Man måste redan ha en grundexamen att ansöka om en master 's program. De flesta master 's utbildningsprogram skulle kräver studenterna att slutföra en master ' s avhandling eller uppsats.

Bioinformatik behandlar tillämpningen av dator angreppssätt för att förstå biologiska system. Det har blivit ett viktigt fokus för industrin, särskilt i den post-genomiska ålder.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Durham ligger i North Carolina och är hem till den berömda Duke University. Staden har alltid varit politiskt benägen att det demokratiska partiet, röstar för demokratiska presidenter sedan 1869.

Be om information Masterexamina i Bioinformatik i Durham i USA 2021

1 Resultat i Bioinformatik, Durham Filter

MASTER I BIOSTATISTIK

Duke University School of Medicine
Magisterexamen
Engelska

När biomedicinsk forskning blir allt mer kvantitativ och komplex, finns ett behov av individer som har exceptionella analytiska färdigheter, en stark grund i mänsklig biologi ...

Läs mer