26 Master Program i Biologisk mångfald i Europa for 2024

Master Program i Biologisk mångfald i Europa for 2024Filter
  • MSc/P.Grad.Dip i biologisk mångfald och bevarande

    Trinity College Dublin, the University of Dublin

    • Dublin, Irland

    Heltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    Biologisk mångfald är mångfalden av allt liv på jorden och försvinner för närvarande i allt större takt. Den biologiska mångfalden förser oss med mat, kläder, bränslen, byggmaterial, mediciner och en rad ekosystemtjänster. Vi är en del av den biologiska mångfalden på denna planet: vi måste förstå och bevara den biologiska mångfalden för att säkerställa en hållbar framtid för mänskligheten.

    • Murcia, Spanien

    Heltid

    1 år

    På Campus

    Spanska

    Master i skyddade områden, naturresurser och biologisk mångfald (MAPRNB) stöds av mer än 30 års kontinuerlig lärarerfarenhet i graderna biologi och miljövetenskap, med motsvarande tredje cykel, och i graderna biologi, miljövetenskap och bioteknik som händer dem, såväl som inom den omfattande forskningsaktiviteten inom de sju områden som är inblandade (cellbiologi, botanik, kristallografi och mineralologi, ekologi, jordvetenskap och jordbrukskemi, toxikologi, zoologi).

    • Wrocław, Polen

    Heltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    Gå med på fakulteten för biologiska vetenskaper och anmäla dig till Master in Biology: Integrativ biologisk mångfald. Tillsammans med en grupp erfarna och entusiastiska forskare kan du lära dig att tillämpa ett integrerande tillvägagångssätt för att studera biovetenskaperna. Med vårt team kommer du också att bli en samarbetslagsspelare och framgångsrik uppsökande kommunikatör.

    • Santiago de Compostela, Spanien

    Heltid

    18 månader

    På Campus

    Spanska, Galiciska

    Ett specifikt mål för denna magisterexamen är jobbplacering i offentliga förvaltningar eller i de miljökonsultföretag som arbetar för dem. Samtidigt överväger den en resväg för att utbilda framtida forskare.

    • Antwerp, Belgien
    • Online

    Heltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    Skaffa insikt i drivkrafterna bakom global förändring och dess konsekvenser på alla nivåer av biologisk organisation, från molekyler över celler, enskilda organismer och populationer till samhällen och ekosystem. Delta i toppmodern forskning utförd vid den internationellt kända Institutionen för biologi i University of Antwerp .

  • Magisterexamen i biologisk mångfald, ekologi och evolution

    Université Toulouse III Paul Sabatier - Toulouse Graduate School of Earth and Space Science

    • Toulouse, Frankrike

    Heltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk, Franska

    Masterexamen i biologisk mångfald, ekologi och evolution (BEE) som erbjuds på franska av University of Toulouse III Paul Sabatier syftar till att utbilda yrkesverksamma inom ekologisk forskning, förvaltning av biologisk mångfald och regional planering. Studenter som är inskrivna i BEE-masterprogrammet (spår GATE och EcoAnt) är berättigade att gå med i Toulouse Graduate School of Earth and Space Science. TESS Graduate School erbjuder ett förbättrat, tvärvetenskapligt studieprogram med fokus på övervakning och hantering av globala förändringar. Utvalda studenter får ekonomiskt stöd för sin mobilitet till Toulouse och internationell mobilitet under sina studier. Detta avancerade program erbjuds på engelska.

    • Stockholm, Sverige

    Heltid

    2 år

    Blandad

    Engelsk

    Bli en del av den nya generationen taxonomer med expertis och färdigheter för att vidta åtgärder mot förlust av biologisk mångfald. Du kommer att få en bred kunskap om levande organismer, och deras relationer och lära sig specifika identifierings- och forskningsfärdigheter för att kunna följa en karriär inom bevarande av biologisk mångfald i framtiden.

  • MSc Wildlife Conservation

    University of Salford

    • Manchester, Storbritannien

    Heltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    Den biologiska mångfalden hotas. Med erkännandet att vår planet inte längre kan stödja våra ohållbara sätt, ta reda på hur du kan vara en del av lösningen för att skydda värdefulla ekosystem med vår MSc Wildlife Conservation doktorsexamen. Utvecklad för att vårda nästa generation bevarandeledare, vår kurs syftar till att stödja en övergång till en hållbar framtid för människor och vilda djur. Leds av en högt kvalificerad, forskningsaktivt personalkursteam, du kommer att utveckla kunskap och praktiska färdigheter för att ta itu med komplexa frågor kring vår biologiska mångfaldskris.

    • Aglantzia, Cypern

    Heltid, Deltid

    3 terminer

    På Campus

    Engelsk

    Civilingenjör i biologisk mångfald och ekologi Programmet har en varaktighet av 3 akademiska terminer (och upp till 8 terminer för deltidsstudier) och kräver slutförande av 90 hp.

    • Lincoln, Storbritannien

    Heltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    Syftet med MSc Biodiversity, Conservation, and Nature Recovery är att utveckla en avancerad tvärvetenskaplig förståelse för kopplingarna mellan den naturliga miljön, ekosystemen, människors hälsa och välbefinnande. Efter att ha avslutat detta MSc-program bör akademiker vara utrustade med nödvändiga bevarandefärdigheter, tvärvetenskapliga synsätt och djupgående ämneskunskaper för anställning i bevaranderelaterade ämnen.

    • Siena, Italien

    Heltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    • Móstoles, Spanien

    Heltid

    1 år

    På Campus

    Spanska

    Förslaget från Master i tekniker för karakterisering och bevarande av biologisk mångfald har som sitt grundläggande mål att tillhandahålla nödvändiga verktyg och tekniker för utveckling av forskning och professionell verksamhet inom området ekologi och bevarande av biologisk mångfald.

    • Online

    Deltid

    3 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Detta online-inlärningsprogram ger ett tvärvetenskapligt tillvägagångssätt för bevarandehantering. Det samlar expertis från Global Health Academy och samarbetar med globala medarbetare för att leverera högkvalitativ undervisning och forskning inom området biologisk mångfald, Wildlife and Ecosystem Health. The University of Edinburgh Du kommer att bedöma alla aspekter av ekosystem, syftar till att bevara och upprätthålla deras hållbarhet i både utvecklings- och utvecklingsvärlden.

  • Master's Degree in Biodiversity

    Universitat de Barcelona

    • Barcelona, Spanien

    På Campus

    Spanska

  • Conservation Biology - MSc

    University of Kent

    • Canterbury, Storbritannien

    Heltid, Deltid

    På Campus

    Engelsk