MASTERSTUDIES

Se masterprogram i Bioteknik i Österrike 2021

En masterexamen är den första högre examen man kan ta efter att man tagit en kandidatexamen. Att ta en masterexamen tar vanligtvis två år när man studerar på heltid, vilket i det amerikanska systemet motsvarar 36 till 54 studiepoäng.  

Bioteknik är ett utmanande område som kombinerar vetenskap och tekniska koncept. Studenter som väljer denna utbildningsväg kommer sannolikt att få kunskap inom mikrobiologi, kemi, genetik, cellbiologi, bioetik, kloning, bioinstrumentering, bioinformatik, genomik och biometri.

Österrike, officiellt Republiken Österrike är en federal republik och en stat av uppskattningsvis 8.470.000 människor i Centraleuropa.

De mest populära masterprogrammen i Bioteknik i Österrike 2021

3 Resultat i Bioteknik, Österrike Filter

Master Medical and Pharmaceutical Biotechnology

IMC Fachhochschule Krems
Magisterexamen
Sep 2021
<
Heltid
<
4 terminer
31 May 2021
Engelska
Campusstudier

Medicinsk och farmaceutisk bioteknik masterprogrammet ger problemlösande expertis för utveckling av innovativa behandlingar.

Läs mer

Civilingenjör Biorefinery

Graz University of Technology (TU Graz)
MSc
<
Heltid
<
4 terminer
Engelska
Campusstudier

Biologiska resurser är en nyckelkomponent för en hållbar ekonomisk system i Europa. Om du vill använda biologiska resurser ekonomiskt och miljömässigt hållbar, utveckla, plane ...

Läs mer

Civilingenjör i bioteknik

Graz University of Technology (TU Graz)
MSc
<
Heltid
<
4 terminer
Engelska
Campusstudier

Genom det tvärvetenskapliga NAWI Graz-masterprogrammet Bioteknik ger internationellt erkända instruktörer dig kunskaper om tekniska processer som förekommer i biosystem samt o ...

Läs mer