MASTERSTUDIES

Se masterprogram i Bioteknik i Norge 2021

En masterexamen är ett bevis på slutförda studier på hög nivå där man som student både utökar sin kunskap inom ett visst område och främjar sin framtida karriär. De flesta masterexamina utfärdas av statliga eller privata universitet.

Studenter som är intresserade av att utveckla teknik som kan bidra till att förbättra både hälsa och miljö bör se närmare på bioteknik. Detta område kan leda till karriärer inom molekylärbiologi, medicinsk forskning, biokemi, regulatoriska frågor, hållbart jordbruk och biologiskt försvar.

Norge (Norge) är den västligaste, nordligaste - och faktiskt den östligaste - av de tre skandinaviska länderna. Norge är känt för sin fantastiska och omväxlande natur. Fjordarna i västra delen av landet är långa smala vikar, flankerad på vardera sidan av höga berg där havet tränger långt in i landet. Det yttersta ansvaret för utbildningen ligger hos det norska utbildningsdepartementet och forskning.

De mest populära masterprogrammen i Bioteknik i Norge 2021

2 Resultat i Bioteknik, Norge Filter

Master i marin bioteknik

UiT The Arctic University of Norway
MSc
Aug 2021
<
Heltid
<
2 år
Engelska
Campusstudier

Marine Biotechnology-programmet vid UiT: s Norwegian College of Fishery Science syftar till att utbilda kandidater inom det breda området bioteknik med tonvikt på tillämpning ...

Läs mer

Master i tillämpad och kommersiell bioteknik

Inland Norway University of Applied Sciences
Magisterexamen
<
Heltid
<
2 år
Engelska
Campusstudier

I vårt kandidatprogram kan du välja mellan två specialiseringar: experimentell bioteknik och kommersialisering av bioteknik. Studenter i båda specialiseringarna tar kurser som ...

Läs mer