MASTERSTUDIES

Se masterprogram i Bioteknik i Oceanien 2021

En masterexamen får man när man har avslutat studier på avancerad nivå inom ett specifikt ämnesområde där man har visat prov på en hög kunskapsnivå.

Den akademiska ämnet bioteknik handlar om användning av biologiska processer i utvecklingen av produkter och verktyg för att förbättra världen. Studenterna får kunskap inom bioinformatik, molekylärbiologi, bioteknik och biokemi.

Oceanien även känd som Oceanica är en region centrerad på öarna i tropiska Stilla havet. [4] uppfattningarna om Oceanien, från sina tre delområden med Melanesien, Mikronesien och Polynesien [5] för att, mer allmänt, hela trångsynt regionen mellan Asien och Amerika, däribland Australien och Malayskärgården.

Se alla masterprogram i Bioteknik i Oceanien 2021

2 Resultat i Bioteknik, Oceanien Filter

Befälhavaren på bioteknik och bioinformatik

La Trobe University
Magisterexamen
<
Heltid
<
2 år
Engelska
Campusstudier

Detta är en unik laboratoriebaserad kurs som syftar till att utrusta dig med de kunskaper du behöver för att lyckas i den snabbt växande bioteknikområdet. Läroplanen omfattar ...

Läs mer

Master i bioteknik

The Australian National University | Science
Magisterexamen
Jan 2021
<
Heltid
<
2 år
Engelska
Campusstudier

Master of Biotechnology är utformad med ett brett utbud av specialämnen, så att du kan skräddarsy programmet efter dina kunskaper, intressen och färdigheter. Dina studier komm ...

Läs mer