MASTERSTUDIES

Se masterprogram i Bioteknik i Portugal 2021

En masterexamen får man när man har avslutat studier på avancerad nivå inom ett specifikt ämnesområde där man har visat prov på en hög kunskapsnivå.

Den akademiska ämnet bioteknik handlar om användning av biologiska processer i utvecklingen av produkter och verktyg för att förbättra världen. Studenterna får kunskap inom bioinformatik, molekylärbiologi, bioteknik och biokemi.

Portugal officiellt Portugal är ett land som ligger i sydvästra Europa på Iberiska halvön. Portugal är 900 år gammal, och även om den har ett relativt litet område, spelade det en avgörande roll i världshistorien. Universidade do Porto är mest populär av utlänningar som består av 11% internationella studenter.

De mest populära masterprogrammen i Bioteknik i Portugal 2021

3 Resultat i Bioteknik, Portugal Filter

Mästare i tillämpad bioteknik

Polytechnic of Leiria
Magisterexamen
<
Heltid
<
24 månader
Engelska
Campusstudier

Utvecklingen associerade till bioteknik och tillkomsten av genteknik och utveckling av nya verktyg möjliggjort stora drivkraften i detta område, som nu i spetsen för 21-talet. ...

Läs mer

Master i bioteknik

University of Algarve
MSc
<
Heltid
<
2 år
Engelska
Portuguese (Portugal)
Campusstudier

Biotechnology MSc tillhandahåller avancerad nivåutbildning inom bioteknik, biologisk och biokemisk teknik.

Läs mer

Mästare i bioteknisk teknik

Polytechnic Institute Of Bragança
Magisterexamen
<
Heltid
<
2 år
Engelska
Campusstudier

Detta program gör det möjligt för ingripande i områden som kopplar de primära och sekundära sektorerna, ger nya prestationer nämligen inom området för mikrobiell teknik och vä ...

Läs mer