MASTERSTUDIES

Se masterprogram i Bioteknik i A Coruña i Spanien 2021

Fördelarna med en Masters sträcker sig längre än att förbättra din intäktspotential. De kan ge dig personliga och professionella färdigheter för att accelerera din utveckling. De är också en möjlighet att skilja dig från dina kamrater, kommer många av dem har liknande A-nivå och grundutbildning kvalifikationer.

Bioteknik är ett utmanande område som kombinerar vetenskap och tekniska koncept. Studenter som väljer denna utbildningsväg kommer sannolikt att få kunskap inom mikrobiologi, kemi, genetik, cellbiologi, bioetik, kloning, bioinstrumentering, bioinformatik, genomik och biometri.

Spanien (spanska: España) är ett mångskiftande land som delar den iberiska halvön med Portugal i den västra delen av Medelhavet. Spanien är ett exotiskt land i Europa på grund av dess vänliga invånare och avslappnad livsstil. Den normala tiden för universitetskurser i Spanien är 4 år, förutom medicin och dubbla examina, vilket är 6. Madrid och Barcelona är välkända städer runt världen för sin mat, pulserande nattliv och världsberömda folklore och festligheter.

Be om information Masterexamina i Bioteknik i A Coruña i Spanien 2021

1 Resultat i Bioteknik, A Coruña Filter

Master i Advanced Biotechnology

Universidade da Coruña
Magisterexamen
<
Heltid
<
3 terminer
Spansk
Campusstudier

Den nuvarande bioteknik innehåller en uppsättning av mycket sofistikerade metoder och tekniker som ersätter klassiska metoder, som gynnar mer omedelbara resultat och gör det m ...

Läs mer