MASTERSTUDIES

Se masterprogram i Bioteknik i Oklahoma City i USA 2021

En masterexamen utfärdas när studenten har slutfört ett studieprogram på masternivå. För att ta en masterexamen måste man vanligtvis ta 12 till 18 kurser på högskolenivå, samt skriva en uppsats.

Studenter som är intresserade av vetenskap och teknik bör kanske se närmare på utbildningsmöjligheter inom bioteknik. Kunskap inom detta område kan bidra till innovationer inom områdena biomedicin, jordbruk och apotek. Undervisningen omfattar ofta både kurser och laborationer.

Utbildning i USA ges huvudsakligen av den offentliga sektorn, med styrning och finansiering kommer från tre nivåer: stat, lokal och federal, i den ordningen.De gemensamma kraven för att studera på en högre utbildningsnivå i USA kommer att inkludera din antagning uppsats (även känd som redogörelse för syftet eller personligt uttalande), registerutdrag, rekommendation / brev referens, språktest

Oklahoma City är huvudstad i delstaterna Oklahoma, USA. Tillsammans med högskoleutbildning staden har massor av offentliga karriär rådgivning och teknik centers utbildning.

Be om information Masterexamina i Bioteknik i Oklahoma City i USA 2021

1 Resultat i Bioteknik, Oklahoma City Filter

Master i bioteknik

McGovern Education Group
Magisterexamen
Sep 2021
<
Heltid
Engelska
Campusstudier

Master of Biotechnology är en magisterexamen inom bioteknik. Program förbereder eleverna att engagera sig i forskning, leda labbteam, fatta utvecklings- och planeringsbeslut, ...

Läs mer