64 Deltid Master Program i Biovetenskap i Europa for 2024

Deltid Master Program i Biovetenskap i Europa for 2024Filter
    • Atarfe, Spanien

    Heltid, Deltid

    800 timmar

    Distansutbildning

    Spanska

    Hundets etologi är en biologidisciplin som är ansvarig för studiet av hundars naturliga beteende, med särskild uppmärksamhet på instinktivt beteende. En professionell hundetologi, oavsett om det är en veterinär eller en tränare, måste ha tillräcklig kunskap om hundens beteende, behov och kommunikation.

    • Belfast, Storbritannien

    Heltid, Deltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    Programmen Business for Agri-food och Rural Enterprise har utformats för att utveckla en konceptuell förståelse av principerna och processerna för förändring som påverkar individer, grupper eller organisationer inom jordbruks- och landsbygdsföretagen, genom ett aktivt och innovativt förhållningssätt till lärande och undervisning.

    • Nicosia, Cypern

    Heltid, Deltid

    13 månader

    På Campus

    Engelsk

    På The Cyprus Institute of Neurology & Genetics CING) uppmuntrar vi våra studenter att ge sig ut på bioteknikens resa, göra skillnad och ett positivt bidrag till vetenskapen och samhället. Bioteknik är utan tvekan viktig för dess implikationer i olika sektorer av vardagen, med användning av cellulära och biomolekylära processer som banar väg för generering av spjutspetsny teknologi och produkter som hjälper till att förbättra livet och naturen i allmänhet. Bioteknik är i synnerhet den teknik som använder levande mikroorganismer för att utveckla eller skapa olika produkter. Exempel inkluderar användningen av jäst i ost- och brödtillverkning, och användningen av virala vektorer för att skapa humana vacciner (dvs SARS-CoV-2-vaccin). Sammantaget hade de senaste framstegen inom bioteknik en positiv inverkan på produktionen av hälsosam mat, förbättring av den medicinska sektorn, minskning av världens miljöavtryck och minskning av frekvensen av infektionssjukdomar. Som ett resultat anses bioteknik allmänt vara motorn i den globala ekonomin under 2000-talet.

    • UK Online, Storbritannien

    Deltid

    30 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    Det är ingen överraskning att den globala efterfrågan på bioinformatiker ökar. Mellan 2020 och 2027 förväntas den globala bioinformatikmarknaden öka med 13,4 % per år i takt med att biologiska och kliniska institutioner och företag försöker leverera mer effektiva och ändamålsenliga databaserade tjänster1. University of Birminghams Online MSc Bioinformatics hjälper dig att dra nytta av dessa nya möjligheter genom att utveckla din förståelse för komplexa datauppsättningar och hur man interagerar med dem.

    • Krems an der Donau, Österrike

    Deltid

    4 terminer

    På Campus

    Engelsk

    I skärningspunkten mellan bioteknik och datavetenskap: Den växande användningen av datadriven OMICS-teknik inom biomedicinsk forskning, läkemedels- och bioteknikindustrin samt hälso- och sjukvården leder till en snabbt ökande efterfrågan på högkvalificerad personal.

    • Cranfield, Storbritannien

    Heltid, Deltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    Under de senaste åren har bioinformatik blivit det mest spännande området inom biologi. Denna Bioinformatics MSc-kurs ger en unik praktisk inlärningserfarenhet inom bioinformatik, genom att kombinera de senaste framstegen i att analysera genomisk, transkriptomisk och metabolomisk data med hög genomströmning.

    • Italy Online, Italien

    Deltid

    12 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    Rome Business Schools International Master Online in Agribusiness Management ger chefsutbildning på högsta nivå som kombinerar ekonomiska, strategiska och planeringstekniker och djup kunskap om marknaden med mekanismerna och dynamiken i jordbruksverksamheten. Programmets kvalitetsundervisning och nätverkstjänster bidrar alla till att göra det till den perfekta passformen för alla som vill ta sig till toppen i världen av jordbruk, jordbruk, livsmedelsproduktion eller i det nystartade jordbruksföretaget med ett tänkesätt fokuserat på innovation och hållbarhet. Dessutom, eftersom du är denna mästare i en onlineversion, kan du ha kvalitetsinlärning var som helst! Vi har mer än 10 år inom onlineutbildning och vi är medlemmar i Grupo Planeta de Agostini, ledaren inom att tillhandahålla program i onlineläge, vår "distans" erbjuder allt innehåll i klassrumsinlärning, för att använda en komplett och professionaliserande upplevelse.

    • Barcelona, Spanien
    • Vic, Spanien

    Deltid

    1 år

    Distansutbildning, På Campus

    Engelsk

    Syftet med masteren är att producera välutbildade yrkesverksamma inom bioinformatik och omics dataanalys som efter examen skulle kunna utföra effektiv och noggrann analys av stora mängder genetiska och molekylära data i ett brett spektrum av applikationer.

    • Verona, Italien

    Heltid, Deltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    Magisterexamen i molekylär och medicinsk bioteknik. Molekylär och medicinsk bioteknik har en enorm potential för att utveckla nya lösningar för att förbättra människors hälsa. Genom förståelsen av sjukdomars molekylära och cellulära mekanismer spelar bioteknik en viktig roll i utvecklingen av läkemedel, vacciner, terapier och diagnostiska tester. Masterexamen i molekylär och medicinsk bioteknik syftar till att producera skickliga forskare inom området molekylär och cellulär bioteknik som är kapabla att utföra biomedicinska analyser, forskning och utveckling med hjälp av experimentella och beräkningsmetoder.

    • Lugo, Spanien

    Heltid, Deltid

    1 år

    På Campus

    Spanska, Galiciska

    Det allmänna målet med titeln "Master i skogsbruksteknik" är utbildning av seniortekniker som är utbildade för att planera, projicera, organisera, kontrollera och rikta naturliga utrymmen och de varor och tjänster som skogsbruket tillhandahåller. Bland dess mål är att skydda jorden, bevara och reglera vattenresurser, säkerställa kontinuiteten hos arter av vilda flora och fauna, förbättra landsbygdsmiljön och dra nytta av skogens resurser, både för deras omvandling av industrin och för direkt njutning.

    • Thessaloniki, Grekland
    • Online

    Heltid, Deltid

    1 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Master i bioekonomi: Bioteknik och juridik-programmet erbjuds av Institutionen för humaniora, samhällsvetenskap och ekonomi vid University Center of International Programs of Studies vid International Hellenic University. Programmet är utformat för att ge kunskap och utveckla färdigheter för dem som är sysselsatta med offentliga eller privata tjänster som sysslar med konsultation, förvaltning och studier av biotekniska produkter och processer och som är villiga att vara involverade i bioekonomin. Programmet är tvärvetenskapligt och har främst ett praktiskt syfte. Det ger juridisk expertis och ledningsexpertis, direkt användbar i alla grupper av forskare, de med juridisk utbildning, affärsmässig och ekonomisk bakgrund, och de som utbildats i relevanta vetenskapliga och tekniska discipliner. Programmet riktar sig till studenter och chefer som vill utöka sin specialisering inom relevanta områden. Kurserna ges uteslutande på engelska och genomförs genom flexibla inlärningsmetoder som kombinerar traditionell undervisning ansikte mot ansikte med distansinlärning.

    • Turin, Italien

    Heltid, Deltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    I Europa kommer precisionsjordbruket och mer allmänt integreringen av digital teknik i jordbrukssektorn att bli de mest inflytelserika trenderna inom en snar framtid. Genom att gå den mycket mångvetenskapliga masterutbildningen i AgriTech Engineering blir du en ingenjör som kan hantera och generera teknisk innovation inom Agriculture 4.0.

    • London, Storbritannien

    Heltid, Deltid

    12 månader

    På Campus

    Engelsk

    Handelshögskolan för biovetenskapsmän: en ny integrerad läroplan som lär ut de delar av företag och ledning som är mest relevanta för att tillämpa vetenskap på verkliga problem.

    • Limerick, Irland

    Heltid, Deltid

    Distansutbildning

    Engelsk

    • Idstein, Tyskland

    Deltid

    3 terminer

    På Campus

    Engelsk

    Analytisk vetenskap blir allt viktigare. Snabba och exakta analysmetoder är viktigare än någonsin inom forskning, kvalitetskontroll och produktionsövervakning. Det är därför desto mer häpnadsväckande att så få utbildningar i Europa erbjuder detta som huvudämne. På Hochschule Fresenius i Idstein kan du läsa Bioanalytisk kemi och farmaceutisk analys (M.Sc.) på heltid eller deltid.