MASTERSTUDIES

Se masterprogram i Biovetenskap i Parma i Italien 2021

En masterexamen får man när man har avslutat studier på avancerad nivå inom ett specifikt ämnesområde där man har visat prov på en hög kunskapsnivå.

När det gäller studier i biologi och livsvetenskap kan studenterna fokusera på ett område inom naturvetenskapen eller studera hur dess olika delar fungerar tillsammans, såsom miljö och människors hälsa eller biologi och geologi.

Italien, officiellt Republiken Italien, är en enhetlig parlamentarisk republik inom Europeiska unionen, som ligger i södra Europa. I norr gränsar det Frankrike, Schweiz, Österrike och Slovenien längs Alperna.

Osten staden i Italien - Parma är känt för sin arkitektur och rika kulturarv. Det har några av de äldsta universiteten i Italien som University of Parma. Därför måste den som är intresserad av att få en bra utbildning i en traditionell plats bor i Parma.

Be om information Masterexamina i Biovetenskap i Parma i Italien 2021

3 Resultat i Biovetenskap, Parma Filter

Master i matkvalitetssystem och gastronomistyrning

University of Parma
MSc
Okt 2021
<
Heltid
<
2 år
Italienska
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet

Mästaren i förvaltning av livsmedelssystem av kvalitet och gastronomi (livsmedelskvalitet) är en del av en process av förstärkning av den italienska livsmedelsindustrin som kä ...

Läs mer

Master i livsmedelssäkerhet och livsmedelsriskhantering

University of Parma
MSc
<
Heltid
<
2 år
Engelska
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet

Masterexamen i livsmedelssäkerhet och livsmedelsriskhantering är en andra kurs (MSc) examen, fullständigt undervisad på engelska, tillsammans erbjuds av University of Parma i ...

Läs mer

Master i livsmedelsvetenskap och teknik

University of Parma
Magisterexamen
<
Heltid
<
3 år
Engelska
Italienska
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet

Gradkursen i matvetenskap och teknik är utformad för att producera akademiker som har god grundläggande och praktisk kunskap inom huvudområdena matvetenskap och teknik.

Läs mer