51 Master Program i Biovetenskap i Italien for 2024

Master Program i Biovetenskap i Italien for 2024Filter
    • Cremona, Italien

    Heltid

    2 år

    Blandad, På Campus

    Engelsk

    På forskarutbildningen i lantbruksteknik utbildas ingenjörer inom agroindustriella sektorer som har en systemvision, dvs en strategi för studien och genomförandet av applikationslösningar baserat på en övergripande vision av de tekniska aspekterna av agroindustriell kedja. Målet är att förbereda kulturellt och professionellt högkvalificerade tekniker som kan implementera tillgänglig teknik för att säkerställa hållbarhet, säkerhet och spårbarhet för agroindustriella produktioner, att designa och integrera automatisering, övervaka jordbruksrobotsystem, använda Big Data-analys och Artificiell intelligens. Genom att använda dessa verktyg syftar lantbruksingenjören till att förbättra avkastningen och kontrollera över säkerhetskraven, utforma intelligenta bevattningssystem, att nå en optimal ekonomisk hantering av gårdar och i den anslutna leveranskedjan.

    • Venice, Italien

    Heltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    Denna magisterexamen inom vetenskap och teknik för bio och nanomaterial Ca' Foscari University of Venice ger dig den tvärvetenskapliga utbildningen i materialvetenskap, kemi och biologi som gör att du kan bli expert på design och syntes av nya bio- och nanomaterial.

    • Milan, Italien

    Heltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    Specialiserande master i sensorisk ytdesign fokuserar på designen av de perceptiva och tekniska aspekterna av ytor som en privilegierad "plats" för erfarenhetsmässiga interaktioner, forskning, experiment och förutseende av estetiska och sociokulturella trender. Med utgångspunkt från ytornas funktionella och sensoriska egenskaper fokuserar masterkursen på designen av möbelprodukters och interiörers känslomässiga identitet.

    • Varese, Italien
    • Como, Italien
    • + 1 more

    Heltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    Bioteknik behövs för att lösa många av de nuvarande utmaningarna som rör människors hälsa, kost, livskvalitet och miljön. Industriell bioteknik representerar den mest avancerade och tillämpade aspekten av detta område.

    • Rome, Italien
    • Italy Online, Italien

    Deltid

    12 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    Rome Business School's Online Master i Agribusiness Management ger chefsutbildning på högsta nivå som kombinerar ekonomiska, strategiska och planeringstekniker och djup kunskap om marknaden med mekanismerna och dynamiken i jordbruksverksamheten. Programmets kvalitetsundervisning och nätverkstjänster bidrar alla till att göra det till den perfekta passformen för alla som vill ta sig till toppen i världen av jordbruk, jordbruk, livsmedelsproduktion eller i det nystartade jordbruksföretaget med ett tänkesätt fokuserat på innovation och hållbarhet. Dessutom, eftersom du är denna mästare i en onlineversion, kan du ha kvalitetsinlärning var som helst! Vi har mer än 10 år inom onlineutbildning och vi är medlemmar i Grupo Planeta de Agostini, ledaren inom att tillhandahålla program i onlineläge, våra "distanskurser" erbjuder allt innehåll i klassrumsinlärning, för att kunna använda en komplett och professionalisera erfarenhet.

    • Verona, Italien

    Heltid, Deltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    Magisterexamen i molekylär och medicinsk bioteknik. Molekylär och medicinsk bioteknik har en enorm potential för att utveckla nya lösningar för att förbättra människors hälsa. Genom förståelsen av sjukdomars molekylära och cellulära mekanismer spelar bioteknik en viktig roll i utvecklingen av läkemedel, vacciner, terapier och diagnostiska tester. Masterexamen i molekylär och medicinsk bioteknik syftar till att producera skickliga forskare inom området molekylär och cellulär bioteknik som är kapabla att utföra biomedicinska analyser, forskning och utveckling med hjälp av experimentella och beräkningsmetoder.

    • Turin, Italien

    Heltid, Deltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    I Europa kommer precisionsjordbruket och mer allmänt integreringen av digital teknik i jordbrukssektorn att bli de mest inflytelserika trenderna inom en snar framtid. Genom att gå den mycket mångvetenskapliga masterutbildningen i AgriTech Engineering blir du en ingenjör som kan hantera och generera teknisk innovation inom Agriculture 4.0.

    • Padua, Italien

    Heltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    Magisterexamen föreslår en holistisk, innovativ och internationell vision om förvaltning och bevarande av skogar och naturresurser. Programmet ger en bred förståelse för skogsekosystemens funktion, färdigheter för hållbar och ansvarsfull skötsel av skogar och landsbygdens landskap, förmågan att tolka komplexa socioekologiska system och att identifiera innovativa lösningar för miljöförvaltning i linje med de stora lokala och globala miljöfrågor.

    • Bologna, Italien

    Heltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    Graduate of the Master in Chemical and process engineering: Sustainable Technologies and Biotechnologies for Energy and Materials kommer att ha utbildningen att fortsätta att arbeta inom ett flertal områden, inklusive den konventionella kemiska och processindustrin (petrokemiska, specialkemikalier, läkemedel), industrisektorer för spridning av energi (uppströms och nedströms olja och gas, energiproduktion, produktion av grön energi) och många andra specialiserade sektorer (materialproduktion, livsmedelsteknologi, industriell bioteknik, etc.).

    • Caserta, Italien

    Heltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    De tvååriga masterprogrammet i molekylärbioteknik är utformad för att ge den kulturella bakgrunden till tvärvetenskaplig bioteknik för produktion av varor och tjänster genom användning av biologiska system.

    • Trento, Italien

    Heltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    Kursen fokuserar på ett strategiskt område där teknik och metodik gör det möjligt för studenter att möta viktiga frågor vid gränssnittet mellan grundforskning och kliniska och prekliniska områden, genom analytiska och kvantitativa metoder.

    • Pavia, Italien

    Heltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    Institutionen för biologi och bioteknik erbjuder en kurs för en magisterexamen i molekylärbiologi och genetik. Denna 2-åriga utbildning på avancerad nivå (Biology class) är en intensiv heltidsutbildning som ges helt på engelska och är avsedd för dig som har en kandidatexamen och som vill läsa vidare inom avancerade områden av biologi, med särskild inriktning på molekylärbiologi, genetik och biokemi.

    • Rome, Italien

    Heltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    Under de senaste åren har genetiken och molekylärbiologin fått ett fantastiskt uppsving, två discipliner som har blivit alltmer integrerade och som i dag utgör kärnan i den moderna biologin. De används gemensamt för att undersöka och förstå de genetiska och molekylära grunder som styr genomförandet av komplexa biologiska processer, såsom cellutveckling och differentiering i både djur- och växtsystem.

    • Florence, Italien

    Heltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    Institutionen för kemi vid University of Florence erbjuder en ny magisterkurs i avancerade molekylära vetenskaper för att utbilda och utbilda nästa generation av kemister om de senaste aspekterna av forskning inom biovetenskap och materialkemi. Omfattningen av Master är att ge färdigheter i design, syntes och karakterisering av material och biologiska molekyler inklusive oorganiska och organiska material, små bioaktiva molekyler, komplexa biologiska makromolekyler och diagnostiska verktyg.

    • Piacenza, Italien

    Heltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk