MASTERSTUDIES

Se masterprogram i Biovetenskap i Elverum i Norge 2021

En masterexamen utfärdas när studenten har slutfört ett studieprogram på masternivå. För att ta en masterexamen måste man vanligtvis ta 12 till 18 kurser på högskolenivå, samt skriva en uppsats.

Studier i biologi & livsvetenskap förbereder ofta studenterna på en karriär inom sjukvården. Ibland kombinerar studieprogram kurser i mänsklig biologi med kurser i fysik, kemi, och även geologi för att hjälpa studenterna att lära sig hur levande organismer fungerar tillsammans.

Norge (Norge) är den västligaste, nordligaste - och faktiskt den östligaste - av de tre skandinaviska länderna. Norge är känt för sin fantastiska och omväxlande natur. Fjordarna i västra delen av landet är långa smala vikar, flankerad på vardera sidan av höga berg där havet tränger långt in i landet. Det yttersta ansvaret för utbildningen ligger hos det norska utbildningsdepartementet och forskning.

Be om information Masterexamina i Biovetenskap i Elverum i Norge 2021

1 Resultat i Biovetenskap, Elverum Filter

Master i tillämpad och kommersiell bioteknik

Inland Norway University of Applied Sciences
Magisterexamen
<
Heltid
<
2 år
Engelska
Campusstudier

I vårt kandidatprogram kan du välja mellan två specialiseringar: experimentell bioteknik och kommersialisering av bioteknik. Studenter i båda specialiseringarna tar kurser som ...

Läs mer