49 Master Program i Biovetenskap i Spanien for 2024

Master Program i Biovetenskap i Spanien for 2024Filter
    • Murcia, Spanien

    Heltid

    1 år

    På Campus

    Spanska

    Master i skyddade områden, naturresurser och biologisk mångfald (MAPRNB) stöds av mer än 30 års kontinuerlig lärarerfarenhet i graderna biologi och miljövetenskap, med motsvarande tredje cykel, och i graderna biologi, miljövetenskap och bioteknik som händer dem, såväl som inom den omfattande forskningsaktiviteten inom de sju områden som är inblandade (cellbiologi, botanik, kristallografi och mineralologi, ekologi, jordvetenskap och jordbrukskemi, toxikologi, zoologi).

    • Atarfe, Spanien

    Heltid, Deltid

    800 timmar

    Distansutbildning

    Spanska

    Hundets etologi är en biologidisciplin som är ansvarig för studiet av hundars naturliga beteende, med särskild uppmärksamhet på instinktivt beteende. En professionell hundetologi, oavsett om det är en veterinär eller en tränare, måste ha tillräcklig kunskap om hundens beteende, behov och kommunikation.

    • Barcelona, Spanien

    Heltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk, Spanska

    Studera vid det största biotekniklaboratoriet för universitetsundervisning i Spanien. Fokuserad på biovetenskap, biomedicin, vävnadsregenerering, biomaterial, biokatalys, biokemi och molekylär och cellulär biologi. Kunskap om industrisektorer och trender för användning av bioteknik och deras tekniska aspekter.

    • Barcelona, Spanien
    • Vic, Spanien

    Deltid

    1 år

    Distansutbildning, På Campus

    Engelsk

    Syftet med masteren är att producera välutbildade yrkesverksamma inom bioinformatik och omics dataanalys som efter examen skulle kunna utföra effektiv och noggrann analys av stora mängder genetiska och molekylära data i ett brett spektrum av applikationer.

    • Lugo, Spanien

    Heltid, Deltid

    1 år

    På Campus

    Spanska, Galiciska

    Det allmänna målet med titeln "Master i skogsbruksteknik" är utbildning av seniortekniker som är utbildade för att planera, projicera, organisera, kontrollera och rikta naturliga utrymmen och de varor och tjänster som skogsbruket tillhandahåller. Bland dess mål är att skydda jorden, bevara och reglera vattenresurser, säkerställa kontinuiteten hos arter av vilda flora och fauna, förbättra landsbygdsmiljön och dra nytta av skogens resurser, både för deras omvandling av industrin och för direkt njutning.

    • León, Spanien

    Heltid

    3 terminer

    På Campus

    Spanska

    Vi utbildar utbildad personal för att utöva, med totala garantier, det reglerade yrket inom jordbruksingenjör på en alltmer komplex och konkurrenskraftig arbetsmarknad.

    • Ghent, Belgien
    • Trondheim, Norge
    • + 2 more

    Heltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    AquaH, International Master of Science in Health Management in Aquaculture, är ett 2-årigt masterprogram som studerar samspelet mellan vattenbruksarters hälsa och deras miljö. Programmet bidrar till en hållbar försörjning av hälsosam och välsmakande skaldjur genom att utbilda experter som kan utveckla innovativa lösningar på nuvarande och framtida hälso- och sjukdomsproblem inom vattenbruksindustrin.

    • Online Spain
    • Valencian Community, Spanien
    • + 2 more

    Heltid

    12 månader

    Distansutbildning

    Spanska

    Magisterexamen i bioinformatik är en officiell examen utformad för att transversellt utbilda yrkesverksamma för datahantering inom hälsoområdet och överföring av resultat till klinisk praxis. Om du letar efter flexibilitet erbjuder vår onlinemetod dig vad du behöver. Onlineklasser undervisas live och spelas in på Virtual Campus. Du kan komma åt dem vid den tidpunkt du föredrar eller se dem igen för att granska koncept.

    • La Rochelle, Frankrike
    • Athens, Grekland
    • + 4 more

    Heltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    Detta gemensamma masterprogram i marin bioteknik är ett integrerat tvärvetenskapligt program som erbjuds inom ramen för ett av de första transnationella europeiska universiteten. Programmet ger studenten en högkvalitativ akademisk utbildning, bygger professionella kompetenser inom området marin bioteknik (även kallad blå bioteknik) och hjälper till att möta dess globala utmaningar.

    • Tarragona, Spanien

    Heltid, Deltid

    2 terminer

    På Campus

    Engelsk

    Den officiella magisterexamen i syntes, katalys och molekylär design ger studenterna djupgående teoretiska kunskaper inom området och nya tekniker inom produktsyntes, katalysatorutveckling, hantering av miljövänliga kemiska processer och beräkningsdesign. Det är främst forskningsinriktat, så akademiker kommer att kunna bedriva forskning, utveckling och innovation i branschen.

    • Alcorcón, Spanien
    • Municipality of Fuenlabrada, Spanien
    • + 2 more

    Heltid

    1 år

    Distansutbildning

    Spanska

    De allmänna målen för Master är: Erbjuda den banbrytande utbildningen i molekylär onkologi som specialisten inom det onkologiska området kräver i överensstämmelse med utvecklingen av hälsovetenskaper under 2000-talet.

    • Ourense, Spanien

    Heltid

    2 år

    På Campus

    Spanska

    Masterprogrammet syftar till att ge grunden för utbildning av forskare som bedriver sin FoU+i-verksamhet i de olika länkarna i livsmedelskedjan, från korrekt förvaltning och bevarande av naturresurser och miljö (råvarukälla) till de senaste framstegen inom bearbetning eller bioteknik, går igenom kvalitet och livsmedelssäkerhet, garanterar omfattande och tvärvetenskaplig utbildning som gör det möjligt för akademiker att utveckla och implementera ny teknik inom jordbruks- och livsmedelssektorn, såväl som utveckling av nya produkter och/eller värdering av de som för närvarande finns på marknaden.

    • Valencia, Spanien

    Heltid

    1 år

    Distansutbildning

    Spanska

    Den officiella magisterexamen i bioinformatik från det internationella universitetet i Valencia gör att du kan skaffa dig gedigen kunskap och avancerade praktiska färdigheter inom bioinformatik. Du kommer att ta itu med hela arbetsprocessen (sökning, behandling, integration och analys av information) och du kommer att förvärva beräkningsunderlag för utveckling av nya strategier och system som gör att du kan hantera projekt och komplexa problem inom alla områden (forskningscentra, medicin, agronomi) , veterinär).

    • Valladolid, Spanien

    2 år

    På Campus

    Spanska, Engelsk

    • Barcelona, Spanien

    På Campus